Barn iført klær fra POMPdeLUX
Barna,  Mammagreier

Jeg selger for POMPdeLUX

Reklame – for meg selv

Jeg har hatt mange jern i ilden i det siste. Ting jeg har måttet holde for meg selv, men nå er altså en av de moden for å deles med dere. Jeg skal blir salgskonsulent, for POMPdeLUX denne høsten. Du kan lese om POMPdeLUX her.

Ny konsulent for POMPdeLUX
Jeg blir salgskonsulent for POPMPdeLUX

Jeg gleder meg veldig til å sette i gang. 3. september kl 10.00 starter sesongen via oss konsulenter, og på mandag åpner nettbutikken.

Jeg er tidligere POMPdeLUX kunde

Jeg har ofte handlet klær fra nettbutikken POMPdeLUX, siden jeg oppdaget merket i 2012. Siden den gang har jeg handlet mye fint fra derfra, både til de større guttene og senere til småtrolla mine.

Jag liker så godt at klærne er lette å sette sammen, for de er skapt for å matche. De har god passform, og de passer både til hverdag og fest. Det er praktisk at klærne holder seg godt. De tåler godt å bli solgt videre eller arvet. Guttene våre har arvet etter hverandre, noe brukes altså for tredje gang! Lillesøster har ikke noen å arve etter, men jeg har kjøpt endel brukt til henne. Det er fortsatt lett å sette sammen klærne til fine antrekk, selv om noen av plaggene er flere sesonger gamle, mens andre er nye.

Vil du handle fra POMPdeLUX?

Bor du i Stjørdalsområdet kan du finne den nye facebooksiden min POMPdeLUX Stjørdal her (Facebook-gruppen med samme navn er gammel og oppdateres ikke), bor du et annet sted i landet, og ikke vet om det bor en forhandler i nærheten av deg? Da kan du sjekke det her. Finner du ikke en forhandler i nærheten, er det mulig å be om en nettvisning.

Du kan selvfølgelig bestille direkte i nettbutikken også, det har jeg gjort i alle disse årene. Jeg var ikke klar over fordelene ved å handle av en forhandler. Jeg kommer tilbake til de litt senere.

POMPdeLUX i Stjørdal

Bor du i Stjørdal eller omegn, kan jeg komme hjem til deg med klærne, og holde en demonstrasjon for deg og dine venninner. Eller du kan komme hjem til meg på Åpent hus Mer info om det finner du på facebooksiden. Det er også mulighet for digitalt party, eller du kan handle direkte selv i nettbutikken, men sikre deg at du da har min VIP-kode. Da får du alle fordelene, på lik linje med de som handler på en Home Shopping event.

Det er gode fordeler for vertinnen, men det er også fordeler for de andre kundene som handler via en salgskonsulent. Alle som handler via konsulent blir VIP-kunder, med flere fordeler:

Vertinnefordeler

  • Som vertinne får du avslag på din ordre, avhengig av det totale salget fra Home Shopping eventen hjemme hos deg. Du kan trekke fra 5% av det totale beløpet, fra din ordre!
  • Du får en vertinnegave
  • Du får en stor POMPdeLUX bag
  • I tillegg får du også alle fordelene som kundene får, se under.

Kundefordeler

Fordeler ved å handle via forhandler, som du går glipp av om du handler i nettbutikken.

  • Fri porto på ordre over 1400,-
  • Gratis plagg ved ordre over 1400,-. Her har du mulighet til å nå høyere nivå og få dyrere plagg gratis.
  • Gratis liten POMPdeLUX bag
  • Du blir VIP-kunde og får info om salg med mere før andre kunder.

Dine erfaringer med POMPdeLUX?

Har du handlet fra POMPdeLUX? Hva synes du om klærne? Har du deltatt på en Home Shopping event noen gang? Hvordan var det? Legg gjerne igjen en kommentar her eller på Facebook.

Booker du party før 2. september blir du med i trekningen av et gavekort. Ta kontakt!!!
Book og vinn gavekort fra POMPdeLUX

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.