Barnebestikk fra Byhappyme
Barna

Barnebestikk fra Byhappyme

Annonse, sponset av Byhappyme.

For en tid tilbake ble jeg kontaktet av nettbutikken Byhappyme, med spørsmål om jeg kunne tenke meg å skrive et innlegg om at av deres produkter, for eksempel barnebestikk eller smokk med navn. Som takk skulle jeg få produktet jeg blogget om. Dette er ikke første gang jeg er blitt tilbudt sponsing, men det er første gang jeg har tatt imot utfordringen.

Det er viktig for meg at det jeg skriver om i bloggen er relevant i forhold til tematikken min. Det er også viktig at du som leser ResidensSimonsen kan være trygg på at jeg ikke anbefaler noe jeg ikke kan stå inne for. Jeg har tidligere anbefalt mange produkter, fra forskjellige butikker, uten at jeg har fått noe igjen for det.

Hvorfor jeg valgte barnebestikk

Jeg valgte barnebestikk. Barna bruker naturligvis ikke smokk lengre! En av grunnene til at jeg mottok utfordringen fra Byhappyme var at fordi våre to yngste ikke har eget barnebestikk fra før. Begge guttene har fått vanlig barnebestikk og sølvskjeer til barnevelsignelsen. Vi har valgt barnevelsignelse i stedet for barnedåp til begge guttene.

Barnevelsignelse er vanlig i pinsebevegelsen der jeg har min bakgrunn, og også i Misjonskirka der vi nå går. I statskirken forekommer også barnevelsignelse mer og mer. Der er det mest vanlig i de tilfeller foreldrene er uenige om barnet skal døpes eller ikke.

Tvillingene kom til oss da de var nesten åtte måneder gamle, da var de allerede døpt. Det ble derfor ikke naturlig å ha en tilsvarende seremoni for de. Da ble det naturligvis ikke gaver heller. Dermed har de to yngste ingen slike ting som er vanlig å få i forbindelse med barnedåp eller barnevelsignelse.

Jeg husker fra min egen oppvekst, at begge mine småsøsken hadde eget barnebestikk, men ikke jeg. Det syntes jeg var litt leit. Pappa hadde en gaffel og skje fra han var liten, dette settet adopterte jeg, men jeg viste veldig godt at det ikke var mitt eget.

På bakgrunn av disse erfaringene valgte jeg et sett barnebestikk til hver av barna, og fikk begge settene gratis fra Byhappyme, mot at jeg skriver dette innlegget.

Min vurdering av Byhappyme´s barnebestikk

Godt utvalg

Byhappyme hadde flere forskjellige barnebestikk jeg kunne velge mellom, og det fine med de er at det de kommer med barnets navn inngravert i skaftet på hver av delene. Dette er veldig koselig, og også praktisk. For oss som har tvillinger, er det greit at de vet hvem sm er hvem sitt. Jeg kunne selvfølgelig ha valgt to ulike sett, men synes det er fint at de har noen like ting også, når de er tvillinger.

Barnebestikk fra Byhappyme
Dette er bestikket jeg valgte til mine småtroll.

Barnebestikk i fin innpakning

Da pakkene ankom var de fint pakket inn i gavepapir. Det var selvfølgelig stor stas for ungene å pakke opp en gave. Dette er også genialt dersom du skal gi bestikket i gave til noen, hvor du ønsker at varen skal leveres direkte til mottakeren. Genialt.

Barna er fornøyde

Bestikket slo naturligvis godt an. Lillebror her spiste fra før med kniv og gaffel, og mestrer det godt. Lillesøster foretrekker ennå bare gaffel, men kan også ønske seg en skje innimellom. Barnebestikket består av fire deler, kniv, gaffel, skje og teskje.

Når ungene selv er med å dekker bordet varierer det om de dekker på med sitt eget bestikk, eller om de valget å dekke med «stort bestikk», som de sier. Noen ganger er det stas å ha sitt eget, andre ganger vil de absolutt ikke bruke det, men ha det samme som oss andre.

God pris

Jeg vil nok vurdere dette som gave i forbindelse med barnedåp eller barnevelsignelser i fremtiden. Prisen er fin, og innenfor det vi har budsjettert med til gaver fra vår familie. Akkurat nå har de «spring deals», og det innebærer minst 10 % av på alt i nettbutikken.

Det er 15 % avslag på barnebestikkene, så dersom du vet at du skal ha gaver til barnedåp eller lignende fremover, kan det være lurt å bestille nå. Jeg regner med at det blir ganske mange som skal døpe barna sine når korona-faren er over.

God kvalitet

Kvaliteten står ikke tilbake for noe annet barnebestikk jeg har vært borti. Bestikksettet består av kniv, skje og gaffel i barnestørrelse og en teskje. Alle delene passer godt i barnehånden. Jeg har naturlig nok ikke testet det på yngre barnehender. Inngraveringen er permanent, og bestikket kan selvfølgelig vaskes i oppvaskmaskinen.

Lang transporttid

Bestikket sendes fra Danmark, og det tok litt lang tid før varene ankom. Dette har trolig sammenheng med at mine varer ble sendt i midten av mars, omtrent da koronapandemien førte til stengning av grenser både i Danmark og i Norge. På hjemmesiden står det at det skal ta 2 til 5 dager fra bestilling til du har varene hos deg, og normalt så stemmer nok det. Jeg ville uansett bestilt i god tid, dersom jeg skulle ha bestikket som gave til en bestemt dato.

Nå ble mine varer sendt fra Danmark og mottatt før 1. april. For oss som hendler endel på nettet fra utlandet, er 1. april 2020 en spesiell dato. Da trodde den nye VOEC-ordningen i kraft. Før det kunne vi handle varer fra utlandet for inntil 350 kr uten å betale mva. For noen varer trådte reglene i kraft allerede 1. januar 2020. Du kan lese regel her.

Kundeservice hos Byhappyme, har betrygget meg på at handel i deres nettbutikk ikke rammes av disse bestemmelsene. Det er med andre ord ikke noe problem å handle trygt fra de, uten at det vil påløpe ekstra påkostninger.

Ikke bare barnebestikk

Byhappyme har også andre produkter i nettbutikken. Når du først er inne i butikken anbefaler jeg å se på de andre varene også. Hadde jeg hatt små unger nå, hadde jeg garantert bestilt smokker til de med navn på. De har masse fint tilbehør til smokker, boks og snor til smokken med navn på er bandt det de har. Ellers finner du navnelapper til barnets klær, leker og kosebamser, servise og mye mer.

Jeg synes kanskje nettbutikken er litt dårlig organisert, og det er ikke lett å få oversikt over hva de faktisk har. Tar du litt tid til å undersøke vareutvalget, er det imidlertid større enn det ser ut til ved første øyekast. Det er virkelig mye fint der, spesielt til de yngste barna! Så jeg mener det er verdt å bruke litt tid.

Din erfaring med barnebestikk

Byhappyme var en helt ny nettbutikk for meg, som jeg ikke hadde hørt om før jeg ble kontaktet. Hadde du hørt om Byhappyme før du leste dette innlegget? Hva er ditt forhold til barnebestikk? Hadde du det selv som barn? Har dine barn det?

Legg gjerne igjen en kommentar om dine erfaringer med barnebestikk. Hadde du det som barn? Eller savnet du det, slik jeg gjorde? Hva med dine barn?

Følg ResidensSimonsen på Facebook og Instagram, så får du med deg neste innlegg, og kanskje litt ekstra bilder fra hverdagen vår også….

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.