Interiør,  Organisering

Hylle på kjøkkenet

I går fikk jeg på plass ei etterlengtet hylle på kjøkkenet. Vi pusset opp for et år siden, og jeg er strålende fornøyd med valgene våre. Vi har mindre plass til oppbevaring på kjøkkenet nå.

Vi måtte redusere på kjøkkenutstyret, noe som kjentes godt. Det var helt i tråd med målet vårt for 2019, om å forenkle livet vårt. Mye ble gitt til loppemarked, noe ble solgt og noe ble flyttet ned i boden. Vi ser at det å redusere beholdningen vår har vært smart. Det kan nok hende at vi tar en gjennomgang til av boden, for å redusere enda mer på det vi oppbevarer der.

Blomsterkasse – hylle

På kjøkkenet hat jeg hatt en blomsterkasse. Denne var opprinnelig ment for meg å ha enkelt kontorutstyr, lister og ting jeg bruker i forbindelse med organisering av hus, familie og blogg. Dette har imidlertid ikke fungert etter planen. Blomsterkassen ble i stedet oppbevaringssted av hjemløse ting. Det var alltid rotete i denne delen av kjøkkenet. I tillegg havnet kattematen også under blomsterkassen. Det var hverken estetisk eller praktisk.

Ny hylle på plass

I går dro jeg til Kremmerhuset og kjøpte denne hylla:

Hylle fra Kremmerhuset
Hylle fra Kremmerhuset. Bildet er lånt fra www.kremmerhuset.no

Hylla er ganske smal, og bare noen få cm bredere enn blomsterkassen. Den gir imidlertid flere og bedre muligheter for oppbevaring. Ikke bare fikk jeg vekk rotet, men jeg fikk også plass til ting som tidligere har stått på kjøkkenbenken. Det ble en solid bonus.

Slik så det ut før:

Blomsterkasse som hylle
Blomsterkassen ble fylt med rot, og med kattematen under ble det kaos!

Slik ser det ut nå:

Ny hylle på plass
Den nye hylla er på plass. Kurvene hadde jeg fra før. Kattematen har fått plass i en plastbeholder.

Godt å få mer orden

Det er viktig at hylla ikke skal føre til at utstyr som er flyttet ut av kjøkkenet skal komme tilbake. Kattematen var det viktig å få orden på, og at kokebøkene mine som sto på kjøkkenbenken har fått plass i hylla er en stor bonus. Jeg hadde også en baktanke til med hylla. den skal jeg ikke avsløre ennå. Jeg har bestilt noe, og har fått beskjed om at det er ventet å ankomme i dag. Dersom pakken kommer som forventet, blir det en oppfølging av denne saken i morgen. Så følg med!

Hva synes du om hylla på kjøkkenet?

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.