Mammagreier,  Organisering,  ResidensSimonsen,  Tradisjoner

Endelig hjemme

Vi har vært på hytta hele juleferien. I to uker har vi kost oss der. I dag er vi endelig hjemme igjen. Nå er det selvfølgelig ikke slik at vi gleder oss til å dra fra hytta. Vi koser oss veldig der.

Lengsel etter hjemme og hverdag

Det er imidlertid en lengsel etter hverdag igjen som gjør at jeg nå opplever at det erleilig å være hjemme igjen.

Når jeg ser hvordan det ser ut i gangen etter at jeg kom hjem med siste bil og siste del av pikkpakket, gruer jeg meg til å pakke tu og rydde opp i alt i morgen, med det får bli i morgen.

Endelig hjemme - men det er lit av en jobb som venter meg i morgen!
Endelig hjemme! Mye å ordne opp i når morgendagen kommer.

Jul hjemme

Vi reiste alltid på julebesøk da barna var små. hos min manns bror, hos hans foreldre og et par ganger også hjemme hos mine foreldre på Frøya. Vi har også hatt våre familier på besøk for å feire jul hos oss.

Etter at vi flyttet til Stjørdal tok mannen min og jeg en beslutning. Det var på tide at vi laget vår egen jul og og våre egne juletradisjoner. Vi ga beskjed til begge våre familier, at vi ikke kom til å reise bort i julen, men at det alltid ville være åpent for å komme på besøk og feire jul hos oss. Mine foreldre har feiret jul hos oss noen ganger siden da.

Jul på hytta

Etter at vi fikk hytta vår i 2016 har vi hvert år feiret julen der. Vi tilbringer mest mulig av adventstiden på hytta og gleder oss over de tradisjonene vi har laget der. Det var veldig hyggelig å ha julegjester i år; mamma og min søster med familie. Vi har gledet oss stort over å få dele våre tradisjoner med de vi er glade i. Dele hyttedrømmen med søsteren min som ikke har vært på hytta vår før.

Etter at gjestene dro har vi hatt ei rolig uke. Det har vært mye rester; både av ribbe, pinnekjøtt, pålegg og julekaker. Nå lengter jeg etter hverdag, trening og normal kost. Så ja det er godt å være hjemme nå.

Endelig hjemme

Vi kjørte to biler til hytta. Siden vi var så mange som skulle være på hytta, hadde vi behov for to biler. Mannen min tok med seg endel av bagasjen og barna, og dro før det ble mørkt. Jeg kom ikke hjem før kl var 22.00. Etter å ha bært inn alt fra bilen, var jeg rimelig klar for å krabbe til sengs. Deilig å være hjemme i egen seng.

Litt usikker på om jeg synes det er like deilig å være hjemme i morgen, når jeg står opp og må begynne å rydde opp i gangen!

Uansett NÅ er jeg glad for å være hjemme.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.