ResidensSimonsen

Høydepunktene fra ResidensSimonsen i 2019

I dette innlegget har jeg tenkt å dele høydepunktene fra ResidensSimonsen i året vi har lag bak oss. Et nytt år gir alltid rom for refleksjon og ettertanke og overalt er det tilbakeblikk på året som gikk. Jeg følger den trenden i dag.

Jeg har blogget under navnet ResidensSimonsen i mange år, men med flere lengre pauser. Høsten 2018 opprettet jeg et eget domene, og da jeg fikk ny Mac for et år siden, ble det virkelig fart på bloggingen igjen. Det er hovedsakelig hjemmet og familien jeg skriver om. Vår familie og vårt hjem. Jeg ønsker å dele personlige erfaringer, uten å bli for privat.

Høydepunktene er ikke riktige

Denne kåringen av høydepunktene er ikke helt riktig. Rundt påsketider gjorde jeg noen endringer i bloggen min. Statistikken for bloggen min ble slettet i denne forbindelse. Det betyr at i høydepunktene under, er det kun de blogginnleggene som er lest etter omleggingen som tellenr.

Mange blogginnlegg er skrevet i 2019. hvilke er best?
Det har blitt skrevet endel nye blogginnlegg i ResidensSimonsen i 2019, hvilke er mest lest?

Det er nok derfor andre innlegg som hadde mange flere lesere, men som ikke når opp i denne kåpringen.

Høydepunktene i ResidensSimonsen 2019:

1. Ny julekrybbe neste år?

Det aller mest leste blogginnlegget i 2019 var et av innleggene jeg skrev i romjulen 2018. Jeg hadde bestemt meg for at jeg ville ha en ny julekrybbe, men hadde ikke klart å bestemme meg.

Valg av julekrybbe ble en av høydepunktene i 2019
Julekrybben fra Perfecthome

I november valgte jeg den nye krybben. Avsløringen for hvilken jeg tilslutt valgte finner du her.

2. Gulvpakke fra Enjo i hus

Miljøvennlig rengjøring og investering i gulvpakke fra Enjo er det blogginnlegget som ble nest mest lest i 2019. Siden den gang har jeg også utvidet Enjo produktene mine med baderomspakke. Jeg liker produktene veldig godt og kommer nok til å kjøpe mer på sikt. Produktene koster endel slik at det vil bli et svært gradvis skifte til mer miljøvennlig rengjøring.

3. Mobbing og senskader

På tredjeplass kom innlegget jeg skrev om hvordan jeg ble mobbet som barn og hvordan dette har gitt meg utfordringer i voksen alder. Jeg fikk mange tilbakemeldinger etter å ha delt dette innlegget. Mange har opplevd mobbing, og for min generasjon var det ikke mye fokus på dette da vi var barn. Heldigvis har det skjedd mye siden den gang. Det er viktig at vi som er voksne er oppmerksomme både på mobbere og mobbeoffer. Men kanskje ennå viktigere er det å bevistgjøre barna som ikke er involvert i å ta ansvar!

4. Perfect Home har kommet med ny katalog!

Jeg har tidligere vært forhandler for Perfect home og er fortsatt stor fan av produktene deres. Skulle gjerne vært forhandler igjen om jeg hadde tid og plass. I januar 2019 lagde jeg et blogginnlegg der jeg delte link til katalogen og litt tanker om hva jeg ville bestille til det nye kjøkkenet. Innlegget ble ganske populært og ble det fjerde mest leste innlegget i 2019

5. Spesialundervisning skaper foreldreaksjon

Det oppsto et stort foreldreengasjement i forbindelse med at mange stjørdalselever mistet spesialundervisningen sin i høst. Vår sønn var blant de rammende og jeg var blant de foreldrene som tok initiativ til tok mye av tiden min og førte til at jeg ikke hadde overskudd til å blogge like mye som før. Innlegget jeg skrev om det som hadde skjedd ble det femte mest leste blogginnlegget mitt i 2019.

Foreldreengasjement ble en av høydepunktene i 2019
Foreldre engasjerer seg for at barna skal få det de har behov for.

6. Aldersgrenser for barn

Aldersgrenser for barn er noe som opptar og engasjerer meg. Det er er tema som stadig er oppe i forskjellige foreldre- og mødrefora jeg er deltaker i, særlig på Facebook. Flere reagerer på at vi er strenge ovenfor våre barn. Imidlertid er ikke barna våre det minste uenige i vår holdning til aldersgrenser.

De er derimot oppgitt over hvor lite andre foreldre bryr seg om aldersgrensene, og at de lar barna bruke appen, speilet spill, se filmer og lignende som de overhodet ikke er gamle nok for. Bryr de seg ikke om barna sine, lurer de eldste guttene våre på.

Hvilke er høydepunktene dine?

Siden kåringen over ikke er helt riktig, kan det hende at det er innlegg du har lest som du savner i denne oversikten. Jeg vet blant annet at innlegget om hvordan vi ble fosterforeldre hadde mange fler lesere men disse tallene har jeg dessverre ikke tilgjengelige. Jeg tror dette innlegget hadde over dobbelt så mange lesere som innlegget som ligger på topp nå.

Det hadde vært hyggelig med tilbakemedling om hva du liker å lese i bloggen min, og hvilke innlegg du har satt størst pris på. På den måten kan du også være med å forme Residens Simonsen inn i 2020.

Legg gjerne igjen en kommentar under, eller bruk Facebook.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.