ResidensSimonsen,  Tradisjoner

Takk for 2019 og på gjensyn i 2020

Så er det den dagen i året hvor vi alle preges av både ettertanke, og håp og forventning. 2019 skal inn i historiebøkene, og et nytt år venter på å bli tatt i bruk.

Takk for 2019…

Jeg ønsker å benytte anledningen til å takke deg som har fulgt ResidensSimonsen for følget så langt, og jeg håper at du også vil følge med inn i det nye året. I romjulen var det et år siden jeg satte i gang å blogge igjen for fult. Jeg delte flere innlegg om ting som inspirerte meg i interiøret, også delte jeg dette innlegget om at jeg ønsket meg ny julekrybbe.

Selv om høsten har vært hektisk, og jeg ikke har klart å blogge like aktivt som jeg gjorde tidligere i år, har mange av dere fulgt bloggen min trofast. Jeg er ydmyk over at dere finner vår hverdag, og mine ord interessante å bruke tid på. Blandt annet blogget jeg mye om prosessen da vi byttet kjøkken!

Et stjerneskudd markerer slutten på 2019
Bildet er tatt av Free-Photos fra Pixabay

Takk for innspill

Flere av dere har kommet med innspill til tematikk jeg har tatt opp, enten i form av kommentarer på innlegg, her i bloggen eller på Facebook, men mange har også tatt kontakt med meg privat enten via Facebook eller i samtaler under 4 øyne. Jeg setter stor pris på disse tilbakemeldingene. Jeg ønsker derfor også å be dere ta kontakt dersom det er problemstillinger dere ønsker at jeg skal ta opp i bloggen. Som mødre har vi forskjellige utfordringer men det er endel ting vi opplever at vi kjenner oss igjen i. Mange av utfordringene vi eller våre barn møter i hverdagen er vi ikke alene om. Jeg vil sette stor pris på alle innspill.

Jula 2019

Vi har feiret julen på hytta for 4. året på rad. Hver jul siden hytta var ferdig. I år har vi hatt besøk av min søster med familie og mamma. Det har vært veldig hyggelig. De dro allerede 2. juledag, og vi har siden det spist rester, rester av middager, rester av pålegg og rester av julebakst. Mamma hadde med seg 10-12 bokser med julekaker. Mamma har som meg Cøliaki, og hun er mye mer glad i å bake enn meg. Det passet derfor fint at hun hadde meg seg julekaker. Utfordringen er nå å spise opp alt.

Før jul fikk vi en runde med farrangen, og jeg fryktet at vi skulle bli syke mens vi var på hytta 11. personer i ei hytte med bare en do, kunne gi utrivelige rammer omkring jula. Vi berget, men i stedet har vi hatt forkjølelse i jula. tre av våre barn har vært syke, min mor og min søster var syke da de dro herfra og hos min søster har nå også vesletuppa på tre blitt syk. Det er noe spesielt når det gjelder juleferie og sykdom. Mulig jeg må lage et innlegg på det også i løpet av 2020.

Ingen julekort i 2019

Ingen har fått julekort av oss i år heller. Vi klarte ikke å få somlet oss til å få ordnet det i år heller. Jeg tror kanskje vi må ha det som et nyttårsforsett for 2020; Å sende ut julekort til alle våre venner og til vår familie. Jeg synes det er en hyggelig måte å hilse til alle sammen. Noen treffer vi jevnlig, mens andre ser vi kanskje ikke i løpet av året. Å sende en hilsen i form av et julekort og et bilde av barna som vokser så fort er da ekstra hyggelig. Beklager til dere som hadde håpet og ventet på å få et kort fra oss.

Det kommer innlegg i dagene fremover med årskavalkade, med de mest leste innleggene mine fra 2020, nyttårsforsetter; hva skjedde med forsettene i 2019, og hva er målene for 2010? I 2019 hadde vi et ord for familien som ble et mål for familien vår. Hva skal vi ha som «ord for 2020»? Følg med fremover så får du med deg dette og annet.

Takk for følget!

Godt nytt år 2020
Bildet er tatt av Bella H. fra Pixabay

Jeg ønsker deg og dine et velsignet, godt nytt år.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.