Interiør

Høstkatalogen fra Perfect Home er her

Det er en stund siden høstkatalogen kom. Jeg har klart å unngå å bestille noe så langt, men tidligere i uka fikk jeg en melding fra hun som jeg handler av, om at kjøkkenglassene jeg har, er på tilbud denne uken. Med små barn i hus trengs det stadig påfyll med glass. Dessuten har Perfect Home fortsatt julekrybben jeg skrev om at jeg ønsket meg…. Hvordan kan jeg unnlate å bestille noe?

Perfect Home kommer med ny katalog 3 ganger i året, og det er alltid spennende når det kommer en ny katalog. Jeg er spesialt glad i høstkatalogen, for da er det også så mange fine juleting.

Nå har det allerede begynt på komme juleting i butikkene, og jeg synes som alltid at det er altfor tidlig. Når det gjelder juleproduktene fra Perfect Home, kan man imidlertid ikke vente. Jeg husker fra da jeg selv var forhandler at julevarene ofte blir utsolgt i god tid før jul.

Dersom du legger din elsk på noen av juleproduktene, bør du ikke vente med å bestille! Du som bor i Stjørdals området kan jo bruke «min» forhandler (Du finner hennes kontakt info her.)

Har du ikke sett den nye høstkatalogen?

Høstkatalogen finner du her. Det er mange ting jeg liker veldig godt. Jeg tenkte å trekke frem tre av mine favoritter. Jeg kommer nok til å bestille disse tre, og kanskje noen andre ting jeg fant som er på tilbud nå, og produkter som er utgående (Lagertømming). Tilbud og lagertømming oppdateres etterhvert, så her kan det være nyttig å følge med. Det kan også være nyttig å be en forhandler kontakte deg, dersom dine favoritter kommer på tilbud!

Jeg har lyst til å utfordre deg til å legge igjen en kommentar med dine favoritter! Husk også at nå er tiden for å dele sine favoritter med de som står deg nærmest… det nærmer seg jo jul! Litt tydelig hinting har vel ingen vondt av?

Her er mine 3 favoritter nå:

Nummer 1: Krybba som jeg nevnte i innledningen. Jeg synes den er så enkel, og samtidig liker jeg den rustikke stilen i den. Den hadde vært veldig fin i interiøret her hjemme.

Høstkatalogen har også med julevarene
Jeg elsker denne krybba!

Nummer 2: Flere glass!! Må nesten nevne de også. Serien inneholder mye mer enn glass, men vi har små og store vannglass, og bruker de til hverdags. jeg liker så godt at det er litt tyngde på de, og at de er gode å holde i hånden. De skaller heller ikke lett av i oppvasken. Noen glass er knust, da skyldes det helst at barna har vært uheldige. Genialt at disse er på tilbud nå!

Mange fine produkter i høstkatalogen
Juliette er en serie med forskjellige glass produkter.

Nummer 3: Armario nøkkelskap. Jeg synes dette nøkkelskapet er helt rått! Vi har jo begynt å gjøre om litt i gangen. Med det stilskifter jeg ønsker også for gangen ville dette nøkkelskapet ha betydd mye for uttrykket. Nå har jeg allerede et nøkkelskap, så da må jeg tenke litt på om det er riktig å bytte ut det jeg alt har.

Dette nøkkelskapet er bandt nyhetene i høastkatalogen
Nøkkelskap i industriell stil, passer også inn i min rustikke stil.

Hvilke Perfect Home produkter er dine favoritter denne sesongen?

Perfect Homes juletre og juletrepynt

Jeg kjøpte Perfect Home sitt juletre den gang jeg var forhandler og fikk det til halv pris. Jeg har alltid sakt at jeg ikke ville ha kunstig tre. Dette treet overbeviste meg. Etter hvert har jeg også investert i mer og mer av den flotte juletrepynten som inngår i sortimentet.

Så i tillegg til de tingene jeg har nevnt over, har jeg veldig lyst på flere ornamenter til juletreet vårt. De siste årene har vi ikke hengt opp den fineste juletrepynten, med begrunnelse i at vi har hatt små under og katt som klatrer i treet. Nå begynner de små å bli store, 5,5 år nå og katten er også roligere!

Så kanskje kan jeg henge opp de flotte kulene våre i år?

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.