Høststemning
Aktivitet og trening

Høststemning i Straumen

Søndag var vi på tur til Straumen igjen. Det er hyggelig å gå rundt i Straumen, det gir nesten litt sørlands-stemning. Mannen min synes at det minner mye om hans barndoms sommerparadis Skånevik. Vi trives med å gå rundt i sentrum, også er vi blitt veldig glade i Muustrøparken. Jeg har skrevet om turer i denne parken før også, se for eksempel her og her. Nå på søndag var Straumen i nydelig høststemning.

Høststemning i Straumen
Det er idyllisk i Straumen, uansett årstid.

Denne gangen parkerte vi ved Straumbrua, og gikk gjennom bebyggelsen til Muustrøparken. På veien tilbake la vi veien forbi der de holder på å bygge glutenfritt bakeri. Jeg må innrømme at jeg følger fremgangen der med stor forventning.

Selv om været var litt blandet, hadde vi for det meste sol. Hva får vel høstfargene til å skinne mer, enn når skaperverket bades i sol? Da blir det deilig høststemning, og det ikke så farlig om det er litt skyer på himmelen.

Høststemning i Straumen

Skulpturparken

Når vi kommer denne veien inn mot Muustrøparken er Flyndra det første kunstverket vi kommer til. Ved Flyndra er det benker og man kan sitte ned og nyte naturen og lyden fra Flyndra. Flyndra er forresten inspirert av kommune våpenet til Inderøy!

På søndag satt det to damer ved Flyndra og koste seg med kaffe og matpakke. Jeg angret at ikke vi hadde forberedt oss på piknik i parken. Det må vi sannelig gjøre en gang.

Flyndra i høststemning
Skulpturen Flyndra er en av 10 kunstverk i parken, signert Nils Aas.
Fotballspiller i parken
Fotballgutten av Nils Aas

Det er flere små skulpturer av Nils Aas i parken, som for eksempel denne lille fotballspilleren. Totalt er det 10 kunstverk av Aas i dette parkanlegget.

Lekeplassen

Midt i parken er det en lekeplass, der er det også flere benker og mange muligheter for å nyte en deilig piknik.

Høststemning i parken
Nydelige farger nå parken er badet i høst.

En av benkene i parken hadde passet perfekt til en familiepiknikk for oss seks. Ekstra idyllisk blir det med lyden av rennende vann. Selv om lyden delvis blir overdøvet når barna leker i parken.

Høststemning
I dag var det ikke andre enn oss på lekeplassen i parken.

Bladene fikk ligge i ro på benkene i parken på søndag. Vi hadde hele lekeplassen for oss selv.

Høststemning
Bekken som renner gjennom Muustrøparken bidro positivt til Høststemingen på søndag.
Benk i parken badet i høststemning
Jeg elsker høsten. Er det ikke idyllisk??

I Muustrøparken er det mange muligheter til å sette seg ned. Vi benyttet ikke muligheten denne gangen, så løvet fikk ligge i fred.

Høststemning på benken i parken

Høststemning overalt

Etter at vi hadde gått gjennom parken gikk vi tilbake forbi der det glutenfrie bakeriet bygges, videre gjennom bebyggelsen tilbake til bilen. Overalt er det nydelig høstfarger nå. En trenger ikke gå i parken for å bli fengslet av høststemningen.

Nydelige høstfarger
Det er ikke bare i parken det er høststemning.

Etter at vi hadde gått gjennom parken gikk vi for å se på fremdriften for det glutenfrie bakeriet. Vi har hørt rykter om at det skal være ferdig til jul. Siden vi også i år planlegger å feire jul på hytta, ser jeg frem til å handle inn glutenfri kortreist julebakst. Passer godt for meg med Cøliaki.

Glutenfritt bakeri kommer
Glutenfritt bakeri bygges.

Her går det virkelig fremover! Jeg kan ikke vente til det er ferdig. Det kan bli litt skummelt med et eget glutenfritt bakeri… Mange fristelser der vil jeg tro, og jeg må jo passe linjene.

Bålpanne i høststemning
Håper eierne kan tilgi meg,

Høsten kan være virkelig idyllisk, men den kan også by på utfordrende vær. Kan tåle mye dårlqgvær når jeg får opplev idyll som dette innimellom. Jeg elsker høsten, og fargene vi ser i naturen på denne årstiden.

Jeg er også varm høst når det gjelder farger. Jeg kler mest varme høstfarger både når det gjelder klær og sminke. Jeg liker også å bruke varme farger i interiøret. Så jeg er vel en høst person da??

Hva er ditt forhold til høsten?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.