Dør med ny dørmatte
Interiør

Dørmatte – endelig på plass

Det er nå gått en tid siden jeg bestilte ny dørmatte til oss. Den har latt vente på seg. Dørmatta kom endelig rett før helga. Jeg har vært borte sammen med 11 åringen vår denne helga, dermed ble det ikke gjort noe for å bytte ut den gamle med den nye.

Praktisk og estetisk dørmatte

I dag har jeg og småtrolla byttet dørmatte. En ny dørmatte gjorde en stor forskjell. Det estetiske er en ting, men fordelen med å ha en ren, ny dørmatte vil først og fremst vises igjen på gulvene inne. Det kommer ekstra godt med nå som høsten setter inn for fult.

Her ser du før og etter bildene:

Inngangspartiet høst
Slik så det ut for litt siden
dør og dørmatte
Den nye dørmatta er på plass
Dør med ny dørmatte
Inngangspartiet med ny dørmatte på plass.

Fornøyd med ny dørmatte

Jeg er veldig fornøyd med størrelsen på den nye matta. Det er ikke lett å finne dørmatter som passer til dobbeltdør slik vi har. Denne passet faktisk enda bedre enn den gamle. Fargemessig kan man jo si at den nye stikker seg ut i denne settingen, men jeg vet av erfaring at denne fargen holder ikke lenge.

Den fargen matta har nå passer dessuten veldig godt inn i høstpaletten. Jeg tror nok jeg kan få den til å spille på lag med resten, med litt justeringer. Jeg elsker høstfargene, og gleder meg til å endre fra sensommer til høst utenfor inngangspartiet nå. Du har kanskje noen gode ideer til høstlig inngangsparti?

Jeg er takknemlig for alle gode innspill!!

Bohus nettbutikk – vurdering

Jeg er veldig fornøyd med matta. Hadde jeg hatt en Bohus butikk i nærheten ville jeg nok heller handlet der. Jeg er skuffet over at det tok så lang tid før jeg fikk varen min. Jeg bestiller ofte fra nettbutikker, og har aldri opplevd at det har tatt så lang tid på bestillinger innenlands før. Jeg kommer ikke til å bestille fra byhus.no igjen.

Høstlig inngangsparti

Jeg har lyst til å bli inspirert. Kan du ikke dele et bilde av ditt inngangsparti? Har du blogg selv kan du jo dele link til et innlegg der du viser ditt inngangsparti i høstskrud. Har du ikke blogg kan du dele bilder på facebook siden min. Den finner du her.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.