Nyoppusset skoskap ble som nytt
Interiør,  Ukategorisert

Skoskapet er på plass igjen

Skoskapet som fulgte huset da vi flyttet inn i desember 2012 ble den gang flyttet ned i kjelleren. Den gang var vi 4 i husstanden, og vi så ikke behovet for å ha skoskap i gangen. Vi hadde mer behov for smart oppbevaring av sko som var utenfor sesong, i boden. Derfor flyttet vi skapet dit.

Skoskapet flyttet igjen

Nå, da vi ryddet opp i kjellerboden, sto skoskapet i veien. De nye hyllene var mye dypere, og det var rett og slett ikke plass til skapet. Nå som vi er seks i husholdningen, og har ekstremt mange sko i yttergangen, besluttet vi å flytte skoskapet tilbake i gangen.

Skoskap males

I helgen fikk skapet en liten makeover, og det samme fikk veggen det skulle stå på også. Veggen er malt i kalkmaling i fargen Senses, den samme som vi har på veggene i kjøkkenet. Skapet er malt i dempet sort, samme farge som vi har brukt på takbjelkene på rommet til eldstemann (Dette prosjektet har jeg ikke blogget om. Det ble gjennomført før jeg begynte å blogge.) og beina og knottene på skoskapet er en rest fra et prosjekt jeg har i dukkestua. Dette prosjektet er ferdig, og innlegget om dette prosjektet kommer snart i bloggen.

Alt er altså malt i maling vi hadde igjen fra tidligere prosjekter. Veldig greit å bruke det man har i hus.

Skoskapet før og etter

Jeg glemte å ta bilde av skapet på forhånd, men fant et bilde av samme skap på nettet. Skapet heter Sandnes, og er en utgått modell fra IKEA.

Skoskap før oppussing
Skapet så ut som dette før oppussingen.

Etter at vi pusset opp kjøkkenet har vi for alvor kommet i gang med stilbyttet. Jeg kunne ikke bruke skapet slik det var. Med litt maling fra tidligere prosjekter, på både vegg, skap, knotter og bein, ble det et helt annet skap.

Slik ser det ut nå når skapet er kommet på plass:

Speil eller ikke speil det er spørsmålet for meg nå!

Jeg kjøpte et svart rundt speil for å henge på veggen siden vi måtte ta vekk helfigurspeilet vi hadde på denne veggen. Jeg tenkte ikke på at skoskapet er ca 165 cm høyt, og at det ikke er så mange i familien som har glede av et speil som henger over der.

Det er en trang gang så et speil vil gjøre noe med romfølelsen. Det ser imidlertid helt malplassert ut oppå der. Speil må vi ha, så ennå er jeg litt i tenkeboksen angående hvor vi skal ha speilet.

Deilig med mer orden!

Ungene har nå en skuff hver. Deilig å få skotøyet vekk fra ganggulvet!

Hvordan oppbevarer dere sko i deres gang?? På facebooksiden min kan du dele bilder av din gang til inspirasjon til flere av mine lesere.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.