Blomsterløk som skal plantes
Interiør

Inngangspartiet

Nye sesonger frister til oppdateringer i interiøret, og også ved inngangspartiet. I går var jeg en tur innom Plantasjen. Det er mye fint nå på sensommeren også, så selvfølgelig ble det litt med hjem.

Inngangspartiet høst
Nå er det høst utenfor hos oss

Da jeg pyntet inngangspartiet brukte jeg ting vi hadde fra før, sammen med litt nytt og pyntet opp med planter. Jeg liker også å pynte med pinner og steiner barna har dratt med seg hjem fra turer i skog og mark. Det kommer kanskje ikke tydelig frem på bildene, men det ligger ganske mange pinner oppi potetmassen, sammen med plantene og hjertet. Jeg synes det er fint å pynte med det barna kommer med, enten det er ting de har funnet, eller det er ting de har laget selv. (Det kommer et eget innlegg i løpet av september 2019 om hvordan man kan bruke naturfunn i interiøret)

Kurven med løk blir nok ikke stående lenge. De skal ned i jorden nå i høst, så håper jeg på spennende blomstring til våren.

Det som er nytt fra plantasjen denne gang er vannkanna, løkene og fatet løkene står på. De to minste frilandskrysantemummene og lykten bak løkene er også nye nå.

Potetkassen har jeg kjøpt av en venninne, den andre lykten tror jeg også er fra plantasjen. Den har jeg hatt en stund. Hjertet er gammelt. Jeg kan dessverre ikke huske hvor det er fra. Den store frilandskrysantimummen er kjøpt på Coop. Der får man de litt billigere om man er Coop medlem.

Ny dørmatte skal komplettere inngangspartiet

Siden vi har dobbeltdør, trenger vi litt større dørmatte enn en sånn helt alminnelig en. Jeg husker vi ledet lenge etter den vi har nå. I dag fant jeg en ny på Bohus. Siden vi ikke har Bohus her i nærheten, bestilte jeg en på nett. Ser frem til at den kommer.

Ny dørmatte pynter opp inngangspartiet.

Som du ser er det en helt enkel og grei, kokosmatte med sklisikkert belegg på baksiden.

En god dørmatte ute og inne er veldig viktig nå som sommeren er på hell og vi ønsker høsten velkommen. Barna løper ikke lengre ute barbeint, men kommer hjem med sølete sko og støvler.

Har du pyntet inngangspartiet til høsten?

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.