Aktivitet og trening

Jeg er påmeldt!

Ved midnatt løper påmeldingsfristen ut for Tour de Frøya. Er du påmeldt? Jeg har meldt meg på. Formen er nok ikke der den burde vært ennå, så jeg håper å få til noen sykkelturer til denne uka før rittet.

Været på rittdagen

Værmeldingen (YR) lover greit vær. Det kunne iallfall vært værre:

Værvarsel
Om været er avgjørende for at du skal bli påmeldt? Ta en titt her!

Varslet gjeler Hamarvik (Hammervik som YR kaller det). Jeg er glad vindvarslet er veldig usikkert, hadde vært greit med litt roligere vindforhold.

Forberedelser

I morgen har jeg planlagt å levere sykkelen, for å få en gjennomgang på den. Siden sykkelen er ny, har jeg gratis service ut neste år. Greit å benytte seg av det. Jeg hadde litt girproblemer da jeg syklet rundt Frøya sist helg. Det fungerer, men ikke helt som det skal.

Jeg må også få noen andre ting på plass før rittet:

  • Sørge for fullladet mobil, slik at jeg kan bruke endomondo.
  • Fikse spidometeret
  • Ha med proteinbar i lomma, tilfelle jeg hår næringstom.
  • Ullsokker i joggeskoene
  • Vurderer sykkeljakke
  • Sykkelhansker

Sist hadde jeg lydbok på øret mens jeg syklet. Jeg antar at det var grunnen til at jeg gikk tom for strøm på mobilen. Det var imidlertid deilig å ha propper i ørene når jeg syklet, med tanke på vinden. Vurderer derfor å ha propper i ørene, men kun endomondo på. Jeg liker å få rapport for hver km. Det hjelper å holde fokuset, og motivasjonen når jeg sykler.

Endelig påmeldt

Nå er jeg altså påmeldt, og det er for sent å snu. Jeg gleder meg, fordi dette har vært målet mitt siden januar. Samtidig gruer jeg litt fordi jeg hadde ønsket at formen var ennå litt bedre!

Sykkelen og jeg er påmeldt til Tour de Frøya
Sykkelen jeg skal sykle tour de Frøya med.

Er du påmeldt?

Er du påmeldt? Det er ikke lange tiden å gjøre det på nå. Ved midnatt er det for sent! Håper å treffe deg til start!

Deltar du i Tour de Frøya i år? Eller et annet ritt? Kanskje du deltar i et mosjonist løp? Del noen tanker i kommentarfeltet om hvorfor deltar/ eller ikke deltar og hva du eit deltar i. Jeg er så spent på å få høre.

Kanskje kan ditt tips være mitt mål for neste år!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.