Aktivitet og trening,  Barna

TSF denne helgen

TSF står for Trønderspeider i friluft. Hvert år samles NSF og KFUK-KFUM speidere fra Trøndelag krets til konkurranser og leirliv i TSF. Ca 500 speidere treffes til denne stormønstringen hvert år. Vår 11 åring er en av de.

Vi kjørte ham dit på fredag, også henter vi ham igjen i morgen. I mellomtiden følger vi leiren via bilder speiderlederene deler via Facebook. Det er ikke bare, bare å sende bort barnet sitt på speidertur. Begge de store guttene var speidere tidligere. En gang fikk jeg telefon og dro for å hente en av de midt på natta. 11åringen vår har vært med på TSF, andre turer flere ganger nå. De har flott vær denne gangen, også er de så flinke til å ta vare på hverandre. Så vi er ganske trygge vi!

Norges Speiderforbunds film fra 2015

De gjør det godt på TSF

Stjørdal stiller med to patruljer i år. Etter første dag med konkurranser ligger de på 1. og 8. plass av totalt 37 patruljer. Det er veldig bra! Konkurransene i TSF er også kvalifisering til NM i speiding. Stjørdal speidergruppe har ofte hatt en eller flere patruljer i NM. Spennende om det blir det i år også. Vår sønn har aldri vært med i NM, men jeg er ikke så sikker på om han egentlig har lyst til det heller…. Skulle de gå videre, reiser vi nok til NM hele familien!

I morgen fortsetter konkurransene, også avsluttes det med premieutdeling kl 14.30. Da får vi også vite om de har klart å kvalifisere seg til NM.

TSF På avslutningsseremonien senkes flaggene
Flaggene er heist til topps og de fires i morgen på avslutningsseremonien.

Vi har invitert til familie og venner selskap for å feire småtrolla våre som ble 5 år i påska, rett etter TSFen. Flere av familiene som kommer i selskapet har speidere som deltar på TSF.

Har du vært speider? Eller har du barn som er speidere?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.