Aktivitet og trening

Endelig har jeg kjøpt sykkel!

I går kom jeg litt lengre mot målet mot Tour de Frøya. Jeg kjøpte sykkel! Jeg er litt stresset over det er bare litt over en måned til 25. mai. Jeg vet ikke helt hva jeg går til, siden dette er mitt første ritt.

Jeg har kjøpt sykkel
Min nye sykkel

Langt igjen

Jeg har nå trent siden januar. Før påske gikk jeg glipp av 2 ukers trening på grunn av syke barn. I påska ble det heller ikke særlig trening. Da jeg skulle sykle hjem sykkelen fra butikken, innså jeg at det er mye jobb å gjøre de kommende ukene….

Kondisjonen er elendig! Dersom du som leser har gode tips til hvordan jeg kal få opp kondisjonen så er jeg veldig takknemlig for tips og råd. Jeg merker også at det er en stund siden jeg har sittet på et sykkelsete. Jeg hadde ikke på sykkelbukse i går, og det kjennes, for å si det slik!

Jeg tester sykkelen, formen er ikke der jeg ønsker

Jeg må begynne å trene på sykkel

Slik trener jeg nå, eller skal jeg begynne å trene nå….

  • Jeg går med guttene til skolen hver morgen, og intensjonen er at jeg skal jogge hjem. Dette gjorde jeg i hele høst. Fra høstferien til påske har barna sluppet å gå. Da har ikke jeg gått heller. I går var første gang for sesongen.
  • Jeg trener styrke 3 ganger i uka på helsestudio. Jeg har siden jeg begynte i januar doblet alle vektene jeg startet med. Det er gøy med fremgang som er så lett å måle!
  • Nå starter sykkelsesongen. Jeg har mål om å sykle til og fra treningene i sentrum. Det er ca 3 km hver vei. 150 meters høydeforskjell. Så å sykle opp etter trening blir spennende. Jeg tenker at de dagene jeg ikke trener styrke må ha litt lengre sykkelturer kanskje omkring 2 mil?
Selfie med sykkelhjelm

Usikkerheten

Jeg er veldig usikker på om denne planen er riktig. Tror jeg trenger å legge en slagplan med min PT, for den siste perioden frem til rittet.

Har du tips? Jeg tar gledelig imot! Del gjerne noen tanker om hvordan du trener, og om du har et mål du trener frem mot. Det hadde vært veldig inspirerende å høre fra andre.

Det gikk jo ikke så verst: Les om min deltakelse i Tour de Frøya her.

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.