DIY,  Interiør

En overraskelse å komme hjem til…

Når en overraskelse venter en hjemme etter endt ferie, er det ofte ikke godt nytt! Jeg husker for eksempel da vi kom hjem til et kjøleskap med 30 grader i, eller da vi kom hjem og katten vår hadde forsvunnet! Denne gangen var det imidlertid en morsom overraskelse som møtte meg.

Julesammenplantning

Jeg kjøpte denne sammenplantningen, eller kanskje dekorasjonen er mer dekkende, før jul. Siden vi feiret jul på hytta drasset jeg den med dit i jula, og tilbake igjen etter at ferien var slutt. I påska måtte den imidlertid bli hjemme.

Jeg har ikke noe godt bilde av den, men du ser den her:

En liten snømann og noen hvite julekuler pyntet opp i dekorasjonen.

Etter jul tok jeg vekk kulene og snømannen, på den måten var dekorasjonen like aktuell selv om det ikke lengre var jul. Fargepaletten var naturlig og enkel, slik jeg liker det. Jeg sørget ikke over at de store amaryllisløken ikke ville spire. Jeg syntes løken var dekorativ i seg selv.

En vårlig vri

Før påske kjøpte jeg denne lille karen på Kremmerhuset. Sjokoladeeggene er også derfra.  Jeg syntes de passet godt oppe i dekorasjonen min, og med et ble det litt mer vårlig på kjøkkenbordet også. Tvillingene fulgte ivrig med på eggene, spente på om de kom til å klekke. Deres engasjement kan nok ha sammenheng med at de også hadde egg, som klekket, i barnehagen før påske!

Ikke overaskelse

Sjokoladeeggene var ennå ikke klekket da vi kom hjem fra påskeferie, til tvillingenes store skuffelse! Dette var jo ikke særlig overraskende! Eller det var jo overraskende at de trodde at de ville klekke…

Overraskelse!

Løken min har derimot «klekket» mens jeg har vært på ferie. Det var jeg ikke forberedt på. Snakk om overraskelse!

Og ikke nok med det. Jeg hadde plutselig en amaryllis i full blomst!

Amaryllis

Jula varer helt til påske, og kanskje ennå lengre også?? Jeg er veldig glad i Amaryllis, og pleier alltid å ha det i jula. Dette er imidlertid første gang jeg har amaryllis  etter påske!

Håper du har hatt en fin påske der du har vært! Kanskje har det vanket noen hyggelige overraskelser i påsken??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.