Interiør

Le Creuset i fargen ink

Det er en stund siden jeg begynte å legge merke til Le Creuset hos kjøkkenutstyrsforhandlere. Kaffekoppene var det første jeg la merke til.

Kjenner du ikke til LeCreuset? Her er en presentasjonsfilm.

Jeg var frustrert over størrelsen på kaffekoppene vi hadde. Med kaffemaskin ble koppene bare halvfulle med kaffe. Jeg syntes nesten det var flaut å servere kaffe til gjestene i de koppene. «Vær så god, her har du en halv kopp kaffe!»

Le Creuset sine kaffekopper er i perfekt størrelse, samtidig som de er litt røffe. Noe som jo passer i min stil.

Ink

I forbindelse med oppussingen av kjøkkenet gikk jeg rundt med fargeprøver i lomma, en av deco blue og en av senses. En dag oppdaget jeg at det hadde kommet en ny farge i Le Creuset. Jeg så nærmere på den; Ink het den. En nydelig farge, som ligger tett opp mot deco blue.

Vel hjemme begynte jeg å lete på nettet etter Ink, men fant den ingen steder. Jeg spurte etter den hos forhandlere men ingen hadde hørt om den. Hadde jeg drømt at jeg hadde sett den?

Kun hos Kitch´n

En dag oppdaget jeg den igjen. Det var kos Kitch´n. Jeg ble veldig nysgjerrig på hvorfor jeg ikke fant den noen andre steder. Fargen Ink er laget spesielt for kitch´n, og selges kun hos dem.

Jeg har gjort mer resurtch, og det meste finnes denne fargen. Jeg har veldig lyst på litt i denne serien, ikke alt det blir for mye. Ennå vet jeg ikke hva jeg ikke helt hva jeg skal ønske meg. Jeg har jo litt innkjøpsstopp også tatt i betraktning vårt mål om forenkling.

Jeg har kjøpt denne:

Redskapskrukke fra Le Creuset i fargen ink.

Den passer godt inn i kjøkkenet. Så får vi se hva jeg gjør etterhvert. Hvor lenge klarer jeg å holde meg før jeg kjøper noe mer?

Hva synes du om Le Creuset, og hva synes du om faggen ink? Har du erfaringer med produktene fra Le Creuset?

No Comments

    • residenssimonsen

      Poul Pava må jeg sjekke ut!!! Jeg tenker at å ønske seg ting er det mye glede i. Drømmer og ønsker skal ikke alltid gå i oppfyllelse, mye av gleden med de er at de nettopp er drømmer. Mulig dette er et kvinne fenomen? Mannen min blir frustrert når jeg kommer med utsagn som: «Åhh det der er drømmehuset da!» Han tror at han må innfri alle drømmene mine, for at jeg skal bli lykkelig. Men lykken er kanskje nettopp å ha en drøm!!! 🙂

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.