Organisering

Klar for 2. utfordring?

Ønsker du å endre vaner? I går hadde jeg et innlegg om å endre vaner, og å holde på de nye vanene. Jeg delte også Alejandras første utfordring i det innlegget. Dersom du har skrevet det på maillista hennes har du kanskje allerede fått mailen med dagens utfordring?

To oppgaver i kveld

I kveld skal du altså gjøre to oppgaver:

  1. Rydd overflatene på badet og tørk av vasken og benken. (Du finner utfordringen her)
  2. Gjennomfør dagens utfordring som følger her:

Den 2. utfordringen Alejandra gir i denne serien er at hun ber deg rydde bort 5 ting før du legger deg. Gjerne 5 ting som har irritert deg litt, eller ting som du har utsatt å ta deg av. Det kan ha vært forskjellige grunner til det. Bare 5 ting altså. Det er ikke så mye? Det er overkommelig! Og når vi først er i gang kan 5 ting gjerne bli flere enn 5 også.

Våre er faringer

Vi erfarer det veldig da vi hadde utfordringen vi tok i mars. Der vi skulle fjerne 1 ting fra huset den første dagen, 2 ting den andre dagen, osv. De dagene vi skulle deale med få ting, var det vanskelig å stoppe etter det antallet vi MÅTTE ta. For når vi først var i gang var det greit å fortsette!

Det vanskeligste er å begynne

Som Alejandra også sier i denne filmen, det vanskeligste er å begynne. Så det gjelder å ta en avgjørelse og holde seg til den. Bare 5 ting!

Dersom du gjør dette hver kveld før du legger deg, vil huset bli litt ryddige hver morgen når du står opp. Sammen med den andre oppgaven, får du et litt ryddigere hus før påske! Det skal jeg også få!

Det vanskeligste er å starte. Photo by Arūnas Naujokas on Unsplash

Synes du disse utfordringene er nyttige? Kommer du til å legge til deg disse vanene hver kveld før du legger deg? Jeg er takknemlig for tilbakemeldinger på dette.

Den siste av disse 3 utfordringene finner du her.

Du vet, denne dagen er Guds gave til deg. Hva du gjør med den er din gave til Ham! Nyt dagen din!

No Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.