Ukategorisert

Syke barn

Å ha syke barn kan være veldig slitsomt. Vi har fått farrangen, også kjent som omgangssyke, i hus. I skrivende øyeblikk er 50% av familien rammet. Jeg har foreløpig holdt meg frisk.

Farrangen

Vi har nå holdt det gående siden fredag, og nettene har vært værst. Det har vært snakk om 2-3 hele sengeskift hver natt. Sist natt sov jeg ikke mange timene. Det er jo greit å være nattevakt, når man ikke må jobbe om dagen også. Når det gjelder syke barn, har man jo ikke det privilegiet at man kan gå av vakt.

Photo by Pixabay on Pexels.com

I natt har jeg lagt de to yngste, som begge er rammet, på liggeunderlag på stua. Gulvtepper og andre ting som ikke kan tas i vaskemaskinen er ryddet unna. De har pledd over seg og jeg skal ordne meg et lite lager av pledd før jeg tar kvelden.

Utrustet for natten

Jeg har vært i butikken en ekstra tur i kveld, og handlet inn bleier, sengebleier, våtservietter, engangs vaskekluter, søppelposer, klorin og plasthansker. Så da er jeg vel rustet for natta.

Antibac hjelper ikke mot magevirus, så god gammeldags håndvask med såpe er det som gjelder nå. Jeg begynner å merke det på huden. Jeg skal ta med meg en god håndkrem, også skal jeg også finne meg en plass å sove på stua. Jeg har lyst til å være i nærheten av de. Slik at jeg lett kan trå til, dersom det blir nødvendig.

Photo by rawpixel.com on Pexels.com

Praktiske tips

I løpet av uka kommer det et innlegg med praktiske tips når farrangen rammer familien. Hvor fort jeg får delt det er avhengig av situasjonen her hjemme. Barna og deres behov er naturligvis førsteprioritet.

Har du noen gode tips som du gjerne deler, så er jeg takknemlig for alle gode råd nå. Kanskje blir ditt råd eller tips også med i innlegget mitt.

Abonner gjerne på bloggen, så er du sikker på at du ikke går glipp av innlegget!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.