Kosekroken min

Du har sikkert også noen steder du liker bedre enn andre i hjemmet ditt? Jeg har flere favoritter, det nye kjøkkenet er blitt et slikt sted, badekaret er et og så har jeg en kosekrok på stu som jeg tenkte å dele med deg:

Deilig med fred og ro ved peisen.

Her liker jeg godt å sitte med macbooken på fanget og skrive mine blogginnlegg. Her sitter vi om kvelden mannen min og jeg, etter at ungene er i seng. Her kan jeg sitte mellom klesvask og gulvvask med en kopp te, gjerne med fyr i peisen. Gjerne med musikk på radioen eller med en lydbok via storytel.

Da de to yngste var små, og jeg hadde de hjemme, var dagene langt mer hektiske enn nå. Det beste jeg viste da var når mannen min kom hjem og jeg kunne gå på toalettet og faktisk lukke føra, og for første gang siden jeg sto opp den dagen få noen minutter avkobling, og tid alene!

Hvor i huset har du ditt favorittsted? Og hvorfor akkurat dette stedet?

2 kommentarer om “Kosekroken min

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.