Interiør

Kosekroken min

Du har sikkert også noen steder du liker bedre enn andre i hjemmet ditt? Jeg har flere favoritter, det nye kjøkkenet er blitt et slikt sted, badekaret er et og så har jeg en kosekrok på stu som jeg tenkte å dele med deg:

Deilig med fred og ro ved peisen.

Her liker jeg godt å sitte med macbooken på fanget og skrive mine blogginnlegg. Her sitter vi om kvelden mannen min og jeg, etter at ungene er i seng. Her kan jeg sitte mellom klesvask og gulvvask med en kopp te, gjerne med fyr i peisen. Gjerne med musikk på radioen eller med en lydbok via storytel.

Da de to yngste var små, og jeg hadde de hjemme, var dagene langt mer hektiske enn nå. Det beste jeg viste da var når mannen min kom hjem og jeg kunne gå på toalettet og faktisk lukke føra, og for første gang siden jeg sto opp den dagen få noen minutter avkobling, og tid alene!

Hvor i huset har du ditt favorittsted? Og hvorfor akkurat dette stedet?

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.