Interiør

Endelig! Vi har nytt kjøkken!

Endelig, dette har vi ventet lenge på! Det er halvannen uke siden vi fikk vann på kjøkkenet, og alt egentlig var ferdig. Det ble en stor nedtur å oppdage at oppvaskmaskinen ikke virket. Vi har brukt kjøkkenet den siste halvannen uka. Det er ikke det samme å ta oppvasken for hånd, så det var veldig godt da oppvaskmaskinen endelig kom på plass i går. For et preivilegium det er å ha en fungerende oppvaskmaskin!

Før og etter bilder

Det hadde ikke vært det samme å dele bilder av kjøkkenet med oppvaskmaskinen manglende. Jeg har gledet meg lenge til å vise deg kjøkkenet det er derfor med stor glede jeg i dag kan dele før og etter bildene av kjøkkenet vårt:

Nå ser det slik ut:

Neste prosjekt

Det er deilig å endelig ha et fult funksjonelt kjøkken. Vi har vært uten kjøkken, mer eller mindre siden nyttår. Det tar litt tid å bo seg til i skuffer og skap. Det er deilig å endelig være ferdig med et prosjekt. På fredag startet vi på neste prosjekt. Ikke så stort, og ikke så synlig for besøkende, men for oss som bor her og bruker huset var det på høy tid at dette ble tatt tak i. Vi har begynt å rydde i bodene. Vi har tre boder her i huset. Vi har nå organisert to av de, og har begynt med den tredje. Dersom du trenger inspirasjon til hvordan du tar fått på og organiserer bodene dine, følg med på bloggen min denne uka. Ikke gå glipp av neste innlegg, følg bloggen på Facebook.