Ukategorisert

DIY fyrstikkeske

Vanlige fyrstikkesker er ikke så pene. Nå brukes sikkert mest lightere rundt om, men det er litt hyggelig med fyrstikker også, synes jeg.

Fyrstikkene manglet eske

I forbindelse med en hobbyaktivitet på søndagsskolen for endel år siden, trengte jeg tomme fyrstikkesker. Jeg hadde ikke så mange tomme fyrstikk esker så jeg kjøpte nye og tømte de. Da kom det godt med å ha en boks å ha fyrstikkene i. Det var imidlertid kun praktisk til oppbevaring, ikke bruk. Løsningen på det var utrolig enkel.

Se her:

Enkelt og greit løst.

Slik gjør du:

Riv av sidene på fyrstikkesken, og å lim de fast på innsiden av lokket.

Fiks ferdig! Du har en praktisk, dekorativ, hjemmelaget fyrstikkeske!

Jeg har tidligere gjort noe lignende med et norgesglass. Det har jeg dessverre ikke bilder av, men løsningen er den samme.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.