Barnekunst

Laget av barnehånd

Barna kommer ofte hjem med noe de har laget selv, enten på skolen, i barnehagen, på søndagsskolen eller lignende. Ja, også lager vi jo litt hjemme også.

Barna er endel av familien vår, så jeg synes det er viktig at det de har laget blir vist frem. Det er stor forskjell på det de har jobbet godt med og lagt flid i, og det de bare har hastet med å sette sammen eller forme. Hvor stor plass det får hjemme varieres også ut i fra det.

Noen ting er fremme i en kortere periode, andre ting har stått fremme i årevis. Noen ting tas frem til jul eller påske, år etter år, mens andre ting havner i en boks på loftet.

Her ser du noe av det vi har fremme nå:

Med 4 barn i hus, blir det jo mange små og stor kunstverk. Jeg tar ikke vare på alt. Det er de tingene de virkelig har jobbet med, som de har brukt tid på jeg tar vare på. Jeg har to kasser på loftet hvor jeg legger disse tingene.

Om du bruker pinterest kan du finne mange gode ideer til hvordan du kan oppbevare alle barnas kunstverk.

Skatter i fra naturen

Dessuten er barna veldig flinke til å komme hjem med skatter fra naturen; pinner, kongler, steiner, skjell osv. Lillebror er spesielt fascinert av kvister så det er mye av det for tiden. Det er ikke lett å finne sp mye annet nå som det er snø heller.

Siden natur i interiøret er veldig trendy nå, synes jeg det er fint å benytte de tingene de har plukket med seg i innredningen. Her er noen bilder som eksempler på det:

Bruker du barnas skatter i huset? Hva med kunstverkene de lager? Hvordan presenterer du de? Tar du vare på alt, eit hva tar du vare på? Hvordan tar du vare på det du tar vare på? Håper du kan dele dine ideer med meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.