Ukategorisert

Opp på veggen

Mannen min er ikke så glad i å henge opp ting på gips. Så når jeg, i hans fravær, har begynt å henge ting på veggen, valgte jeg bevist å styre unna gipsveggene. Vi har jo en annen vegg, der vi kan slå i så mye spiker vi vil, og hvor det kun fører til at veggen blir finere. Du har kanskje lest om palleveggen vi laget på kjøkkenet? Der slo vi inn spiker, og trakk de ut igjen, for å få et røffere uttrykk. i Denne veggen kan jeg henge opp og ta ned så mye jeg vil.

I går måtte jeg få vekk noe av det jeg hadde liggende på kjøkkenbenken. Skilt som var samlet sammen. Noen hadde tidligere sin plass på kjøkkenet, noe er nytt (Family rules bestilt via Wish), andre ting har ligget i en skuff eller hengt i andre rom. Det er godt å bare ta en avgjørelse, og bare få det opp på veggen. Når alt kom opp, ble det slik:

De store naglene er fra Perfect Home. De ble bare så rå i denne settingen. De jeg har brukt er de minste. Perfect Home har også noen som er enda lengre. De to bildene i hvite rammer laget guttene for mange år siden. Erter, makaroni, kikerter og kaffebønner, limt i en ramme. Enkelt, men så dekorativt. De passet så godt inn i fargeskalaen på denne veggen. Jeg ønsker meg flere skilt til denne veggen. Jeg har lett litt på nettet, men har ikke funnet det jeg leter etter. Jeg fant imidlertid en tekst jeg vil ha, så da spørs det om jeg kanskje må lage skiltet selv:

Bless the food before us,

the family beside us,

and the love between us.

Amen

Dersom du har sett denne teksten på et skilt, må du gjerne gi meg et tips!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.