Ukategorisert

Fusjon bordene er på plass

Det er mange av leserne mine som er spente på å få se bilder av det nye kjøkkenet. Flere har allerede kommet på inspeksjon hjemme hos meg for å se. Det er veldig hyggelig. Jeg elsker å ha besøk!!! Jeg kommer ikke til å blogge om det ferdige kjøkkenet, før vi har fått på plass oppvaskmaskinen igjen. Så frem til da blir det litt andre ting å se fra ResidensSimonsen.

For ikke så veldig lenge siden, bestilte jeg varer fra Perfect Home. De fikk jeg i hus i forrige uke. Jeg har ikke blogget om alt det jeg kjøpte. Jeg kommer ikke til å vise alt i dagens innlegg heller. Jeg vil gjerne vise tingene når de er kommet på plass. Noen av tingene på kjøkkenet er på plass, men ikke alt. Så her blir det flere oppfølgende innlegg.

I dag vil jeg vise de to Fusjon bordene som er kommet på plass. Vi pusset opp loftet i høst og kjøpte ny sofa. Bordet vi hadde der, var for stort og tungt. Dette ble veldig mye bedre. God plass til å sitte, samtidig som bordene er lette å flytte på om guttene vil spille Just Dance.

Dersom du ønsker å bestille varer fra Perfect Home, kan jeg anbefale å bestille via Linda. Ta kontakt med henne på: 997 14 824

Bor du i Stjørdals området kan det hende hun kan holde party hos deg også.

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.