Ukategorisert

Siste flytteeske er tømt

I dag har jeg hatt en travel dag. Mens kjøkkenet ble pusset opp har vi oppbevart kjøkkenutstyret i kjelleren i flytteesker. Nå som kjøkkenet er ferdig, var det på tide å pakke ut. Endelig er siste flytteeske med kjøkkenutstyr pakket ut. En fase er over, og det nye kjøkkenet kan endelig tas i bruk for fult! Det kjennes så deilig!

Sortere innholdet i flytteeskene

Jeg er ferdig med å sortere hva som skal tilbake på kjøkkenet,  hva som skal oppbevares i boden, hva som skal på hytta og hva vi ikke lengre trenger, som enten skal selges eller gis bort. Det ble mer enn en flytteeske, med ting vi skal kvitte oss med.

Rom for å ombestemme seg

Det meste er på plass i skuffer og skap nå, men det blir nok litt flytting på noen ting, før jeg blir helt fornøyd. En trenger liksom litt tid for å bo seg inn i nye hus, og slik er det med kjøkkenet også tror jeg.

Litt organisering gjenstår

Om en uke har jeg planlagt en ny IKEA tur, sammen med ei venninne.  Jeg skal blant annet se etter enheter til å få bedre organisert skuffene. Så får vi se hva jeg finner…

Jeg har etterhvert en stabel, flytteeske på flytteeske, med ting som skal ut av huset. Jeg må gjøre noe med de også. Vi har tenkt på garasjesalg til våren… Vi får se! Jeg regner med at det blir mer.

Kanskje du har noen gode ideer for organisering i skuffer?? Del gjerne dine ideer med meg!

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.