Eskene er tømt

I dag har jeg hatt en travel dag. Endelig er siste eske med kjøkkenutstyr tømt. Jeg er ferdig med å sortere hva som skal tilbake på kjøkkenet, hva som skal oppbevares i boden, hva som skal på hytta og hva vi ikke lengre trenger.

Det meste er på plass i skuffer og skap nå, men det blir nok litt flytting på noen ting, før jeg blir helt fornøyd. Om en uke har jeg planlagt en ny IKEA tur. Jeg skal blant annet se etter enheter til å få bedre organisert skuffene. Så får vi se hva jeg finner… Kanskje du har noen gode ideer for organisering i skuffer?? Del gjerne dine ideer med meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.