Ukategorisert

"Jeg får ikke til å starte oppvaskmaskinen!"

Helt seriøst! Jeg gledet meg sånn til å ta oppvasken på torsdag etter at rørlegger hadde vært her og koblet til vannet. Endelig skulle jeg få slippe å vaske for hånd.

Jeg satte inn i oppvaskmaskinen, la i såpe og trykket på knappen. Ikke noe skjedde! Jeg følte meg litt dum, og satte meg ned med bruksanvisningen…. Jeg fant ikke ut at jeg hadde gjort noe galt. Jeg ringte mannen min, syntes det var litt flaut da jeg sa; Jeg får ikke til å starte oppvaskmaskinen! Det måtte da være jeg som gjorde noe galt? Oppvaskmaskinen var jo helt ny.

Elektriker var innom, angående noe annet, senere på dagen. De klarte heller ikke å starte den. Da begynte det å bli litt mindre flaut. Så var det tilbake til power. Fredag dro jeg ned, for å vise hva problemet var. Det ble øyeblikkelig bestilt en kar som skulle komme å se på det.

Han har vært her nå, og oppvaskmaskin tok han med seg. Trolig får vi en ny. Spørsmålet er bare: Hvor lenge blir vi uten?

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.