Ukategorisert

Nye spisestuestoler

Eller iallfall SOM nye…

Etter å ha brukt spisestua til hverdags i 2 måneder, har de lyse stolene fått kjørt seg. Flekkene er ikke lette å få vekk, spesielt når det ikke er avtagbare trekk. For en tid siden bestilte jeg trekk på Wish. De kom i går. Det er polyester så det holder, og ikke en permanent løsning. Det ser imidlertid bedre ut enn det gjorde før. Jeg vurderer å kjøpe et sett til i en annen farge.

Her er en av stolene (en av de værste) før og etter:

Knappene i ryggen på stolene har også begynt å dette av. Det blir nok nye spisestuestoler etterhvert, men på denne måten kan vi utsette det en stund. Jeg tar gjerne imot gode tips til hvordan jeg skal få ren stolene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.