Barkrakker til besvær!

Leste du innlegget om barkrakkene vi styrte så veldig med for å få tak i ? Du kan lese hele historien her.  Historien viser seg å ikke slutte der, for det følger et nytt kapittel til historien:,

Da kjøkkenet var ferdig og krakkene kom på plass, den siste står fortsatt står i Rogaland hos svogeren og svigerinna mi! vi så straks at de passet perfekt i fargen og stilen. Vi la merke til en ting til! En barkrakk er nemlig ikke bare en barkrakk. Barkrakker kommer i forskjellige høyder! Vi har barkrakker som er perfekte til 4 åringene. For resten av oss var de altfor høye. Jeg skal innrømme at jeg ble litt lei meg, for krakkene er gode å sitte på, og passer godt inn rent estetisk.

Nå må vi imidlertid ha andre barkrakker. Ikke så fine som de vi har nå, men veldig fleksible, siden høyden på setet kan justeres. Jeg tror de blir et godt alternativ.

Vi har en av disse fra før, i dag har jeg kjøpt en til brukt, og mannen min har vært på IKEA. Montering gjenstår, så har vi alle gode sitteplasser ved bordet:

Vi har plutselig 6 stk barkrakker til salgs, 1 i Rogaland og 5 i Trøndelag. De er helt nye, så om du vet om noen som trenger de, får du sende meg noen ord!

En kommentar om “Barkrakker til besvær!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.