Ukategorisert

Barkrakker til besvær!

Leste du innlegget om barkrakkene vi styrte så veldig med for å få tak i ? Du kan lese hele historien her.  Historien viser seg å ikke slutte der, for det følger et nytt kapittel til historien:,

Da kjøkkenet var ferdig og krakkene kom på plass, den siste står fortsatt står i Rogaland hos svogeren og svigerinna mi! vi så straks at de passet perfekt i fargen og stilen. Vi la merke til en ting til! En barkrakk er nemlig ikke bare en barkrakk. Barkrakker kommer i forskjellige høyder! Vi har barkrakker som er perfekte til 4 åringene. For resten av oss var de altfor høye. Jeg skal innrømme at jeg ble litt lei meg, for krakkene er gode å sitte på, og passer godt inn rent estetisk.

Nå må vi imidlertid ha andre barkrakker. Ikke så fine som de vi har nå, men veldig fleksible, siden høyden på setet kan justeres. Jeg tror de blir et godt alternativ.

Vi har en av disse fra før, i dag har jeg kjøpt en til brukt, og mannen min har vært på IKEA. Montering gjenstår, så har vi alle gode sitteplasser ved bordet:

Vi har plutselig 6 stk barkrakker til salgs, 1 i Rogaland og 5 i Trøndelag. De er helt nye, så om du vet om noen som trenger de, får du sende meg noen ord!

No Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.