Interiør

Gårsdagens funn til kjøkkenet

Som jeg skrev om i går, var jeg på shopping med en av mine beste venninner. Det er så deilig å shoppe med noen som har samme interesser. Vi har begge litt over gjennomsnittet mye fokus på interiør om dagen. Jeg på grunn av det allerede mye omtalte kjøkkenet, og hun som endelig bygger drømmehuset. Det er så gøy å følge henne i prosessen, fra drøm til virkelighet. Det er ikke lenge til huset står ferdig nå.

Jeg vil lande gardin valget før jeg tilfører rommet så mange flere farger. Jeg har i hodet et veldig bestemt bilde av hvilke gardiner jeg vil ha. Så lenge jeg ikke har funnet de, er jeg forsiktig med å bringe for mange farger inn i rommet. Samtidig har vi jo dette med Simplify, som vi har som prosjekt i familien vår i år. Jeg har solgt masse, og da er det ikke meningen at jeg skal fylle opp med ting igjen!

Uansett, det ble noen gode kjøp i går. Her er bildene:

I dag har elektriker vært her og vi har fått strøm på kjøkkenet. Hvilken lykke å kunne lage middag på det nye kjøkkenet i dag! I morgen kommer rørlegger, da kan jeg også begynne å vaske kopper!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.