Ukategorisert

Jeg vil spare tid om morgenen!

I dag har jeg vært på hyggelig shopping sammen med en av mine beste venninner! I dette blogginnlegget skal jeg ikke vise deg det jeg kjøpte inn til kjøkkenet. Det ble selvsagt litt der også, men det kommer i et senere innlegg. I dag skal jeg vise deg et smart triks, som jeg tror vil spare meg litt jobb hver morgen gjennom uka.

De to store barna har selv ansvar for å finne hva de skal kle på seg. De skal egentlig legge klart om kvelden. Noe de stort sett aldri gjør, men det er en annen sak.

Jeg er heller ikke så flink til å legge frem til 4 åringene om kvelden, noe som fører til unødvendig stress hver morgen. Jeg har sett mange smarte mødre dele dette trikset på Pinterest, og har lenge tenkt å kopiere det. Så nå har jeg kjøpt inn det jeg trengte selv, og lovet meg selv bot og bedring!

Jeg har altså kjøpt: 2 stk Storstabbe, 1 i beige til vesla, og en i blå til lillebror og 1 stk rigga, klesstativ til å henge de opp på.

Det geniale med Storstabbe er at de har 7 rom, 1 for hver dag i uka. De har også små lommer på sidene der man kan legge frem accesseries. Barna er flinke til å kle på seg selv, når de bare vet hva de skal ha på seg. De kan også finne frem klær selv, men da er det ikke nødvendigvis adekvat i forhold til vær, og kanskje ikke en så god match som mamma foretrekker. Planen er nå at jeg løpet av helgen fyller på med komplette antrekk for hele uken. Dette gjør det også enkelt for pappa eller storebrødre å bistå i påkledningen.

Her har jeg begynt å fylle opp for resten av uka.

Mannen min lurte på om dagens innkjøp var i tråd med Simplify tanken. Hva synes du? Vil dette systemet fungere?

Har barna dine klesskap på rommet kan Storstabbe hengens der. Jeg håper å få byttet ut kommodene våre har i dag med klesskap på sikt. Rigga er sånn sett en midlertidig løsning. Det er også mulig å få tak i lignende hengereoler på eBay og lignende.

Er du flink til å planlegge morgendagen? Hva gjør du klart kvelden i forveien? Har du smarte tips du vil dele med mine lesere? Legg veldig gjerne igjen en kommentar.

No Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.