Ukategorisert

Klart for første middagsgjest?

Kokeplata er på plass, så mangler vi bare strøm! Iallefall nesten. Kjøkkenmontøren har i dag montert koketopp, ventilator og hyller i skap og på vegg. Innvendig er det nå ferdig. I morgen gjenstår litt utvendig i forbindelse med ventilatoren. Onsdag får vi strøm og torsdag får vi vann.

Hylla på veggen og koketopp med integrert ventilator kom på plass i dag.
Hyllene er på plass i sjalusiskapet.

Allerede torsdag får vi vår første middagsgjest. En veldig koselig kar på 4 år, har hatt lyst til å komme på besøk lenge nå. Han er en veldig god kompis med de to små fra barnehagen. Endelig blir det mulig å komme på besøk! Jeg har inntrykk av at de gleder seg veldig alle tre.

Og jeg gleder meg til å lage middag til de på det nye kjøkkenet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.