Ukategorisert

Dilla på lin!

Jeg har simpelten fått fullstendig lindilla. Naturen har tydelig vært en stor inspirasjon i trenden de siste årene, og naturmaterialer er mer aktuelle enn på lenge. Derfor er lin også blitt veldig populært. Lin er et 100% naturlig, slitesterkt og eksklusivt materiale, med helt spesiell struktur og overflate. Det er utseendemessig veldig annerledes enn andre tekstiler.  Lin loer ikke, trekker ikke til seg støv og er mer slitesterkt enn bomull. Lin er dessuten hypoallergent og bakteriehemmende. Steinvasket lin som er mykt og deilig å ta på, og som passer både til det romantiske og den røffere stilen som jeg er ute etter hos oss.

Selv om naturmaterialer, og lin, er en populær trend nå, er lin både klassisk, praktisk og tidløst, derfor kommer det tilbake igjen og igjen. På grunn av linens gode kvaliteter og spesielle utseende, er det blitt et svært populært stoff til både kjøkkentekstiler, borddekning, baderomstekstiler og sengetøy. Ønsker du å få frem linets blankhet kan du stryke det, men jeg foretrekker å beholde det som det er – sjarmerende krøllete.

Sengetøy i lin er fint å bruke hele året, stoffet kan gi en varm og myk følelse om vinteren, og virke avkjølende om sommeren. Lin absorberer fuktighet godt og føles luftig og svalt mot huden. Linsengetøy er noe av det beste i hele verden. De mest populære fargene er kanskje natur, grått, beige, lyserosa og hvitt. Jeg har lyst til å kjøpe sengetøy i lin. Gjerne med knytebånd eller knapper på puten. Jeg synes det er med å gir en mer rustikk look.

Man kan dekke opp til fest med duk i hvit lin og med linservietter. Før var det vanlig å at både duk og servietter ble strøket med press. Nå er stenvasket lin mest trendy, og det behøver man ikke stryke, det kan godt være litt krøllete. Da kan lin også brukes til hverdags. Det er denne måten jeg har lyst til å bruke lin på. Røft og ujålete. Til kjøkkenet er jeg på leting etter rull-up gardiner i steinvasket lin. Ennå har jeg ikke funnet det jeg vil ha, men jeg gir meg ikke så lett!

No Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.