Ukategorisert

Ennå ikke helt i havn, men det nærmer seg!

I dag har mange detaljer kommet på plass. Det er ikke mye igjen. Rørlegger og elektriker skal gjøre sitt, og ventilator og koketopp er ikke montert. Det kom først i dag, og er vist ganske komplisert å montere. Montøren snakket om at han må leie inn hjelp til monteringen av denne. Det skal ei hylle opp på veggen mellom overskapene og benkeplata, men den kan ikke monteres før ventilatoren er på plass. Det mangler også hyller i sjalusiskapet, men der skal elektriker inn først.

Denne helgen hadde jeg planlagt å vaske ut, og flytte inn. Sånn går det ikke. Snekker kommer for å liste på mandag og elektriker kommer på onsdag. Rørlegger og montering av koketopp/ventilator har jeg ikke helt oversikt over nå, men det blir. Så får vi se da, når kjøkkenet endelig kan tas i bruk… Kanskje kan vi begynne på onsdag, eller kanskje vi må vente til helgen?!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.