Ennå ikke helt i havn, men det nærmer seg!

I dag har mange detaljer kommet på plass. Det er ikke mye igjen. Rørlegger og elektriker skal gjøre sitt, og ventilator og koketopp er ikke montert. Det kom først i dag, og er vist ganske komplisert å montere. Montøren snakket om at han må leie inn hjelp til monteringen av denne. Det skal ei hylle opp på veggen mellom overskapene og benkeplata, men den kan ikke monteres før ventilatoren er på plass. Det mangler også hyller i sjalusiskapet, men der skal elektriker inn først.

Denne helgen hadde jeg planlagt å vaske ut, og flytte inn. Sånn går det ikke. Snekker kommer for å liste på mandag og elektriker kommer på onsdag. Rørlegger og montering av koketopp/ventilator har jeg ikke helt oversikt over nå, men det blir. Så får vi se da, når kjøkkenet endelig kan tas i bruk… Kanskje kan vi begynne på onsdag, eller kanskje vi må vente til helgen?!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.