Ukategorisert

Jeg venter nye varer fra Perfect Home!!

I helgen ble jeg kontaktet av min Perfect Home forhandler, Linda. Nå høres det sikkert ut som at jeg har en egen forhandler…. og det har jeg selvfølgelig ikke. Saken er bare at jeg har funnet en forhandler som jeg trives veldig godt med, og det er kun henne jeg handler av, når jeg skal ha noe fra Perfect Home.

I helgen kontaktet altså Linda meg. To bord jeg ønsket meg i høst, var på tilbud i forrige uke. Jeg har funnet et annet bord, et kistebord. Det er praktisk, fordi det har plass til alle spillene våre. Vi er glade i å spille brettspill hos oss. Bordet er imidlertid litt for stort, og det er tungt å flytte på når ungene trenger mer plass for å spille «Just Dance» på Playstation.

Jeg bestilte rett og slett bordene jeg, og og noen andre ting til kjøkkenet med det samme. Varene kan være her allerede til helgen om jeg er heldig. Når mannen min kommer hjem fra forretningsreise denne uka, skal han få lov til å hjelpe meg med å flytte kistebordet, slik at vi får plass til de nye bordene.

Jeg gleder meg til å vise deg de andre tingene jeg har bestilt. Så følg med følg med!

Ønsker du å bestille varer fra Perfect Home? Jeg har fått lov av Linda til å formidle hennes kontaktinfo i bloggen min. Jeg anbefaler henne virkelig. Hun er veldig hyggelig, og yter god service! Er det noe du ønsker deg, men som ikke haster? Spør henne om hun kan gi deg beskjed dersom varen kommer på salg! (Det kan kanskje høres sånn ut, men dette innlegget er ikke sponset!!!) Du får tak i Linda på tlf 99 71 48 24 dersom du ønsker å bestille, eller om du lurer på noe.

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.