Ukategorisert

Enda nærmere slutten

Nå begynner jeg å bli utålmodig… Monteringsarbeidet går fremover, men det er ikke alt som er like synlig lengre. I morgen kommer elektriker, da begynner hvitevarene å komme på plass. Montøren gruer litt for å få på plass sjalusiskapet. Det er tungt og skal opp på benkeplata. Han håper å få det på plass i morgen. Benkeplata kommer helt på plass i morgen. I dag ble det hull til vasken. Overskapene er på vei opp.

Det går rette veien, men som sakt jeg er utålmodig. Og i Oslo sitter mannen min på hotell, og venter på oppdatering av bloggen slik at han får sett utviklingen. Så beklager kjære at det tok så lang tid før jeg fikk innlegget på plass. I morgen kan du inspisere fremgangen selv!

Det er ganske kaotisk her. Så snuppa vår (4 1/2 år) sa til montøren da han dro hjem i dag: «Jeg synes du bør rydde kjøkkenet vårt før du drar!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.