Endelig skjer det!

Denne dagen har jeg ventet på lenge!!!! I dag er det full fart her. Snekkeren har akkurat lagt gulv på kjøkkenet, og kjøkkenmontøren er i gang med å finne frem i alle kjøkkeneskene på stua. Mannen min har hjemmekontor i dag, så vi følger begge med på arbeidet.

Egentlig hadde vi planlagt å være på hytta denne uka. Det er vinterferie her. Mannen min må imidlertid jobbe til og med torsdag. De store guttene er på LAN hos en kamerat, og har overnattet der fra i går. De minste er i barnehagen. Jeg setter pris på å være i nærheten og følge med på arbeidet.

Montøren mener benkeplata kommer på torsdag. Med tanke på sykmeldinga, bør han være ferdig på torsdag. Han tror at fredagen går med også, sier han. Snekker kommer tilbake over helgen for å få på plass gulvlistene.

I dag klarer jeg ikke vente med å dele bilder fra fremgangen til dagens arbeid er over. Innlegget kommer derfor til å bli oppdatert med flere bilder utover dagen. Så om du er blant de ivrige som leser bloggen min mens innlegget er helt ferskt, kan det lønne seg å ta en ekstra titt innom i ettermiddag.

Lageret på stua minker! Her går det fremover.

Her er bildene som ble tatt etter at montøren gikk hjem etter 1. dag:


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.