Ukategorisert

Endelig skjer det!

Denne dagen har jeg ventet på lenge!!!! I dag er det full fart her. Snekkeren har akkurat lagt gulv på kjøkkenet, og kjøkkenmontøren er i gang med å finne frem i alle kjøkkeneskene på stua. Mannen min har hjemmekontor i dag, så vi følger begge med på arbeidet.

Egentlig hadde vi planlagt å være på hytta denne uka. Det er vinterferie her. Mannen min må imidlertid jobbe til og med torsdag. De store guttene er på LAN hos en kamerat, og har overnattet der fra i går. De minste er i barnehagen. Jeg setter pris på å være i nærheten og følge med på arbeidet.

Montøren mener benkeplata kommer på torsdag. Med tanke på sykmeldinga, bør han være ferdig på torsdag. Han tror at fredagen går med også, sier han. Snekker kommer tilbake over helgen for å få på plass gulvlistene.

I dag klarer jeg ikke vente med å dele bilder fra fremgangen til dagens arbeid er over. Innlegget kommer derfor til å bli oppdatert med flere bilder utover dagen. Så om du er blant de ivrige som leser bloggen min mens innlegget er helt ferskt, kan det lønne seg å ta en ekstra titt innom i ettermiddag.

Lageret på stua minker! Her går det fremover.

Her er bildene som ble tatt etter at montøren gikk hjem etter 1. dag:


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.