Ukategorisert

Vektnedgang

For ca 1 år siden startet jeg og mannen min på diett. Jeg har siden oppstart gått ned 25 kg og mannen min over 30 kilo. Siste halvåret har jeg ikke gått ned noe, men har holdt vekten stabilt. Jeg har plan om å gå ned endel til, og har derfor gjort noen endringer igjen både når det gjelder kosthold og mosjon. Jeg hadde egentlig plan om å nå målet mitt til mars i år, men ser at med siste halvåret utfordringer, bør jeg gi det et år til. Jeg har en bunad som nå er altfor stor, og som må sys inn. Skal den passe til 17. mai, må den leveres til innsving i mars. Jeg har allerede avtalt med ei som skal gjøre jobben for meg. Jeg vurderer svært å utsette dette et år nå, ellers må jeg få sydd den inn to ganger.

Bilde tatt før oppstart av Eurodiett

Mannen min og jeg startet på Eurodit 1. mars 2018. Første måned var veldig hard. Da levde vi på Eurodiett produkter og grønnsaker. Etter en måned inkluderte vi et måltid med kjøtt, skalldyr-eller fisk i kosten. Maks 150 g kjøtt til dagen, evt 2 egg.

I fase tre skulle vi gjeninnføre gradvis andre matvarer. I august gikk mannen min over i fase fire, som er en fase for å stabilisere kosten. Jeg ønsket å gå ned mer, og ønsket meg tilbake i fase 2. Det ikke ikke så godt. Det var tøffere å være i diett når mannen min ikke var det. Samtidig ble mannen min syk i august, med det fulgte trøstespising og igjen fant jeg matvarer i hus som fristet meg veldig. Jeg ble skremt over hvor svak viljestyrke jeg hadde.

Dette er omtrent slik jeg er nå.

I sommer har jeg vært flink til å gå turer og å jogge, men dette har også sklidd veldig ut. Spesielt har jeg lagt skylden på været. Bestemor ble syk og døde. Mannen min ble etterhvert sendt til sykehus. Pappaen min ble alvorlig syk. Så døde pappa, mens mannen min fortsatt var innlagt på sykehus. Videre fulgte måneder hvor mannen min var sykemeldt, han hadde store smerter, og det ble mye trøstespising for ham. Desember kom med sine fristelser. Unnskyldningene mine er mange! Den viktigste av de var at jeg ikke klarte å holde motivasjonen oppe i den krevende tiden! Det var så mye annet som krevde meg og jeg bøyde av for fristelsene. Jeg er glad jeg ikke gikk opp mer.

No Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.