Veggene forandres

I dag har mannen min malt siste strøket på veggene på kjøkkenet. Kalkmaling er tung å jobbe med, og jeg ble anbefalt hos Fargerike at kun en av oss gjorde denne jobben. Dette er fordi at den vilkårlige påstrykningen av malingen, skal være mest mulig lik på hele veggen. Med flere aktører kan påstrykningen bli så forskjellig, at det vil bli synlig på veggen. Litt ubarmhjertig av meg å sette han på den jobben kanskje. Uansett har han gjort en flott jobb, og jeg er så fornøyd med resultatet.

Her er en bildekavalkade av prosessen, og spenningen vi har hatt i formiddag. Fargen forandrer seg mye fra våt maling til tørr maling. Strøkene kom også best frem når malingen tørket.

I området der underskapene skal være har vi testet strøkene både når det gjelder hvor mye maling som skal på og lengde på strøkene. Dette området ser litt rotete ut på bildene, men blir ikke synlig når kjøkkenet kommer på plass.

Som det fremgår av bildene blir Senses i kalkmaling litt lysere enn i grunningen. Det synes vi ble veldig fint. Jeg vet ikke hvor godt vi klarer å gjengi fargen på bildene. Jeg synes også fargen går veldig godt både til palleveggen vår, og til gulvet vi skal ha.

Har du erfaring med kalkmaling? Hva synes du om vårt arbeid?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.