Ukategorisert

Veggene forandres

I dag har mannen min malt siste strøket på veggene på kjøkkenet. Kalkmaling er tung å jobbe med, og jeg ble anbefalt hos Fargerike at kun en av oss gjorde denne jobben. Dette er fordi at den vilkårlige påstrykningen av malingen, skal være mest mulig lik på hele veggen. Med flere aktører kan påstrykningen bli så forskjellig, at det vil bli synlig på veggen. Litt ubarmhjertig av meg å sette han på den jobben kanskje. Uansett har han gjort en flott jobb, og jeg er så fornøyd med resultatet.

Her er en bildekavalkade av prosessen, og spenningen vi har hatt i formiddag. Fargen forandrer seg mye fra våt maling til tørr maling. Strøkene kom også best frem når malingen tørket.

I området der underskapene skal være har vi testet strøkene både når det gjelder hvor mye maling som skal på og lengde på strøkene. Dette området ser litt rotete ut på bildene, men blir ikke synlig når kjøkkenet kommer på plass.

Som det fremgår av bildene blir Senses i kalkmaling litt lysere enn i grunningen. Det synes vi ble veldig fint. Jeg vet ikke hvor godt vi klarer å gjengi fargen på bildene. Jeg synes også fargen går veldig godt både til palleveggen vår, og til gulvet vi skal ha.

Har du erfaring med kalkmaling? Hva synes du om vårt arbeid?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.