Shoppingabstinenser og lønningsdag….

Denne uken kom lønn. Shoppingabstinenser og lønningsdag er en dårlig kombinasjon. Spesielt når vi har «simplify» som mål for 2019, og jeg egentlig prøver å spare. Jeg har tidligere skrevet om konvoluttbudsjettreing, og må nok komme med et oppfølgingsinnlegg ang dette så du kan lese hvordan det har gått.

Nå som kjøkkenet nærmer seg ferdig er det så mye fint jeg har lyst på…. Jeg har vært i butikkene flere runder, og har vært så stolt av meg selv, fordi jeg har klart å la være å handle. Jeg har jo selvsagt handlet inn ting som trengs i forbindelse med oppussingen av kjøkkenet. Det teller ikke i denne sammenhengen. Tirsdag klarte jeg det ikke.

Dersom du har fulgt bloggen min en stund, har du kanske lest blogginnlegget om kunstige planter. Nå har jeg kjøpt inn noen av de jeg viste i innlegget. Jeg bestemte meg egentlig for en tid siden at jeg skulle ha de, men ville avvente til kjøkkenet var ferdig. Det er så kaotisk her, mens arbeidet pågår.

Da jeg kom innom Kremmerhuset på tirsdag, var det bare en igjen av den ene krukken jeg hadde bestemt jeg for. De får de inn igjen, men ikke før til høsten… Så som du skjønner hadde jeg ikke noe valg!? Jeg måtte bare kjøpe både plantene og krukkene!

Jeg er bare så fornøyd med disse.

Nå kommer de ikke helt til sin rett, der de står blandt pappesker med kjekkeninnredning. Så nå gleder jeg meg ennå mer til å få alt på plass.

Hva synes du om plantene? Har du kunstige planter hos deg?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.