Planlagt fremdrift på kjøkkenet

Etter planen skal kalkmaling og primer på veggene i helgen, og muligens rekker vi også å frisket opp vinduer og dør også. Maling er klart til alt dette arbeidet. Maleren som har jobbet her i forrige uke og denne uken tipset oss om å bytte ventiler og vridere i vinduet. Et tips vi nok kommer til å følge opp, og kanskje vi får tak i det allerede i morgen.

Det har vært litt frem og tilbake nag når gulvet skal legges. Kjøkkenmontøren ga meg tidligere beskjed om at gulvet kunne miste sin garanti dersom det ble lagt under kjøkkeninnredningen. Vi ga beskjed om dette til snekkerne som skal legge gulvet for oss. i dag fikk mannen min ny beskjed fra kjøkkenmontøren. Han vil ha gulv på hele gulvet. Så etter mye om og men, ordnet det seg slik at snekkerne begynner hos oss mandag morgen kl 7.00 Litt av en start på vinterferien.

Gulvet vi skal ha på kjøkkenet er det samme som vi har i stue, gang og alle soverom.

Så etter planen begynner vi med rundvask og innflytning i det nye kjøkkenet på fredag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.