Ukategorisert

Litt av en overraskelse

I dag har jeg hatt en travel dag. Jeg startet dagen med å holde andakt på skolen der guttene går. Etterpå var jeg på besøk hos ei veldig god venninne. Jeg rakk å få presset inn en treningsøkt, før jeg dro hjem, for å pakke dansetøy for de to yngste. Da jeg stakk nesen inn døra, ble jeg møtt av dette synet:

Kjøkkenet er kommet, og den stakkars mannen min som hadde hjemmekontor i dag, klarte å rydde plass til kjøkkenet i stua. Jeg er ganske imponert over hvordan han løste det. Han har ganske enkelt å stuet sammen møblene våre i den ene delen av stua. På torsdag kommer hvitevarene også. Så her blir det trangt! Benkeplata er heller ikke ankommet ennå.

Så nå blir vi uten kjøkken OG uten stue i ca 2 uker.

Elektriker har vært innom, og rettet opp i feil utført av snekker. Feilen førte til feil plassering av 3 el-punkter. Maleren har også vært her i dag. Han har sparklet ferdig, og i morgen morgen kommer det grunning på veggene. Grunningen er i fargen vi skal ha på veggene, slik at vi får en følelse av hvordan sluttresultatet blir. Det blir spennende.

Følg med, følg med!


No Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.