Litt av en overraskelse

I dag har jeg hatt en travel dag. Jeg startet dagen med å holde andakt på skolen der guttene går. Etterpå var jeg på besøk hos ei veldig god venninne. Jeg rakk å få presset inn en treningsøkt, før jeg dro hjem, for å pakke dansetøy for de to yngste. Da jeg stakk nesen inn døra, ble jeg møtt av dette synet:

Kjøkkenet er kommet, og den stakkars mannen min som hadde hjemmekontor i dag, klarte å rydde plass til kjøkkenet i stua. Jeg er ganske imponert over hvordan han løste det. Han har ganske enkelt å stuet sammen møblene våre i den ene delen av stua. På torsdag kommer hvitevarene også. Så her blir det trangt! Benkeplata er heller ikke ankommet ennå.

Så nå blir vi uten kjøkken OG uten stue i ca 2 uker.

Elektriker har vært innom, og rettet opp i feil utført av snekker. Feilen førte til feil plassering av 3 el-punkter. Maleren har også vært her i dag. Han har sparklet ferdig, og i morgen morgen kommer det grunning på veggene. Grunningen er i fargen vi skal ha på veggene, slik at vi får en følelse av hvordan sluttresultatet blir. Det blir spennende.

Følg med, følg med!


En kommentar om “Litt av en overraskelse

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.