Ukategorisert

Dobbeldyne

Torsdag formiddag kjøpte jeg dobbel dundyne og flanell sengesett. I går, da jeg kom hjem fra sykehuset, rengjorte jeg rommet vårt for helgen. Jeg vasket putene våre, og redde opp med den nye dyna og sengesett. Responsen gikk ikke helt i taket da husbonden oppdaget at han måtte dele dyne i natt. Han likte imidlertid sengesettet og dyna forøvrig.

Det er litt uvant med dobbeldyne, men jeg for min del synes det er fantastisk. Vil tro at det også handler litt om vane. I værste fall, får han få tilbake den gamle dyna si, også kan jeg ha dobbeldyna alene!

Hva er dine tanker og, eller erfaringer med dobbeldyne??

Her er noen bilder fra soverommet vårt:

No Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.