Dobbeldyne

Torsdag formiddag kjøpte jeg dobbel dundyne og flanell sengesett. I går, da jeg kom hjem fra sykehuset, rengjorte jeg rommet vårt for helgen. Jeg vasket putene våre, og redde opp med den nye dyna og sengesett. Responsen gikk ikke helt i taket da husbonden oppdaget at han måtte dele dyne i natt. Han likte imidlertid sengesettet og dyna forøvrig.

Det er litt uvant med dobbeldyne, men jeg for min del synes det er fantastisk. Vil tro at det også handler litt om vane. I værste fall, får han få tilbake den gamle dyna si, også kan jeg ha dobbeldyna alene!

Hva er dine tanker og, eller erfaringer med dobbeldyne??

Her er noen bilder fra soverommet vårt:

En kommentar om “Dobbeldyne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.