Ukategorisert

Nå går det unna!

Vasken kom i går. Knotter og håndtak er ankommet. Snekkerne ble ferdig med vegger og tak i dag. Maleren kommer trolig for å sparkle første runde før helgen. Vi har dessuten endelig bestemt oss for fargen på veggene.

Noen bekymringer lurer allikevel. Kjøkkenmontøren er 60% sykemeldt, og trodde han skulle begynne monteringen nå på mandag. Det er jo ikke mulig, siden kjøkkenet ankommer først i slutten av neste uke.

Snekker og elektriker skal også inn igjen på slutten av uke 8. Vi har egentlig tenkt å være på hytta den uka, nå begynner jeg å frykte at det ikke er så smart av oss. Kanskje vi må være hjemme, for å se til at alt blir fullført i tide? Vi har planlagt å bruke helgen i uke 8 til å flytte inn i det nye kjøkkenet…. Kanskje det ikke går?

Slik ser kjøkkenet ut i dag:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.