Ukategorisert

Ventetid

Jeg begynner å bli veldig leie av å ha midlertidig kjøkken på stua. Snuppa veltet her om dagen en kopp kakao over den ene spisestuestolen. Jeg har ikke klart å få den ren igjen! Har du gode tips til hvordan den skal bli ren, så del gjerne! I går tok den gamle mikroen kvelden, så nå har vi kun en kokeplate til tilberedning av varmmat.

Midlertidig kaoskjøkken på stua!

11. åringen uttrykte i dag misnøye over å måtte gå i gangen hver gang han skulle i kjøleskapet. Jeg har lånt barnas «kjeder-seg-hylle» til oppbevaring av tørrvarer, kopper og kar, med det resultat at deres lego, perling, tegnesaker osv, står i bokser på gulvet. Vi merker det alle nå, det blir godt når denne fasen er over.

To snekkere er i full gang her nå. Taket er ferdig gipset og en av veggene er ferdige.Det går unna. I går var kjøkkenmontøren her, og ordnet med kubbingen. Elektriker var også innom en tur i går, og ordnet med litt av de andre tingene vi hadde avtalt. Det skjer noe hver dag.

Slik så kjøkkenet ut i dag tidlig, før snekkerne kom.

Vi er kommet til det punktet i oppussingen hvor det bygges opp i stedet for å bli revet ned. det er deilig! Jeg er veldig lei av supper, engangsutstyr, søppel, rot og midlertidige løsninger. Jeg begynner å bli utålmodig!

No Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.