Fargevalg

Vi har ikke landet på fargen på kjøkkenveggene ennå. Vi hadde bestemt oss for en gråfarge i kalkmaling, for å få følelsen av betong. Det var den opprinnelige planen. Så oppdaget vi terrakotta. Jo mer jeg ser fargen, jo mer liker jeg den.Jeg var imidlertid usikker på hvordan den ville passe i den store sammenhengen.

I dag dro jeg innom Røskaft, og fikk lånt med meg fargeprøver fra benkeplaten og kjøkkeninnredningen. Jeg tok med prøvene til Fargerike. Der er de dyktige på kundeveiledning, og jeg har fått god hjelp der tidligere. I dag fikk jeg også veldig god hjelp.

Fargeprøve på benkeplate, kjøkkeninnredning og servant.

De store kjedene kan kjøre store kampanjer, og dumpe prisene. Hos Fargerike blir jeg ikke bombadert med tilbudsplakater når jeg kommer inn døra. I stedet blir jeg blir møtt av hyggelig betjening, som tar seg tid til en prat, som lytter til mine ideer. Det er deilig å komme inn i en fredelig butikk, hvor betjeningen ser deg, og bryr seg om dine behov. Jeg setter pris på at betjeningen deler av sin ekspertise og gir råd og veiledning. Det er godt å lufte egne tanker og ideer, og få tips, og tanker du ikke har tenkt fordi du har vært fastkjørt i egne ideer. Slik følte jeg det i dag. Det var godt å få innspill. Jeg kunne gå hjem for å tenke og grunne videre, sammen med mannen min.

Nå har jeg en annen favoritt, enn jeg hadde i dag tidlig. Ingen ting er avgjort enn. Nå må mannen min og jeg drøfte videre. Jeg gleder meg til å vise dere fargen når vi har konkludert.

Fargegjengivelsen i bildet av fargeprøvene for kjøkkenet vårt er ikke helt korrekt, men på bakgrunn av hva du ser: Hvilken farge ville du valgt på veggene? Kom gjerne med dine forslag. Det er gøy å høre hva andre tenker.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.