Ukategorisert

Vi valgte det vi aldri skulle ha!

For en tid tilbake hadde vi møte med elektriker for å planlegge el-punkter i det nye kjøkkenet. Mens vi var der endret vi på de opprinnelige planene. Vi hadde egentlig tenkt å sparkle og male de opprinnelige veggene. Da vi tok ned flisene, ble veggplatene ødelagt. Vi besluttet å rive veggplatene, også tok vi taket når vi først var i gang. Det ble ganske skadet da vi kastet ut kjølehjørnet. Nå har vi bestemt oss for gips i tak, og på tre av veggene. Siste vegg skal vi ha sponplater på.

Det sitter langt inne for oss å velge gips. Vi hadde store problemer med gips da vi bodde på Sokn. Vi opplevde å måtte ha reklamasjon på alt arbeidet, fordi stripsene som legges over skjøten mellom gipsplatene, løsnet på vegger og tak i stue, kjøkken og et soverom.

Selv etter reklamasjon, skjedde det igjen! Det var egentilig en lettelse å endelig flytte fra det huset. I perioden før vi bygde hytta, var vi på mange visninger. Hver gang vi kom over hytter med gips, snudde vi i døra, selv om alt annet passet. Det skulle vi aldri ha igjen!

Nå har vi altså snudd, og det satt langt inne. Vi har snakket med mange som jobber med gips. Vi har beskrevet hva vi har erfart, og ingen har opplevd eller hørt om noe tilsvarende. På bakgrunn av det, har vi valgt å stole på fagfolkene, og vi går altså for gips!

Vi er imidlertid fast bestemt på at vi ikke ønsker å jobbe med gipsen selv. Derfor har vi hyret inn snekker som begynner på mandag. Elektriker begynner i dag. Nå går det fort frem til ferdig kjøkken! Gulvet er kommet og ligger i stua, og forleden dag fikk mannen min mail om at hvitevarene er klare til henting.

Hvilke tanker har du om gips? Har du erfaringer med gips selv? Har du hørt om andre som har vært like uheldige som oss? Om så må du dele det med meg, for det er ennå tid til å ombestemme seg!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.