Ukategorisert

Ord på veggen

Ord på veggen har vært en trend som startet for ca 10 år siden, og har vært avtagende en stund. Likefullt, jeg har fortsatt mine veggord oppe, og har vel egentlig ikke noen plan om å fjerne de heller. Jeg har to på veggen.i stua, og dessuten hat jeg flere skilt rundt om i huset med  gullkorn, visdomsord og skriftsteder dt er godt å bli minnet på. Ordene jeg valgte da vi pusset opp her i 2012 ble valgt fordi de betydde noe spesielt. Betydningen av de har ikke endret seg med skiftende trender.

Har du veggord fortsatt? Om så, hva har du og hva betyr de for deg? Har du planer om å fjerne dine? Om du ikke har veggord, har du kanskje noen meninger om hvorvidt det er helt ut eller ikke? Del veldig gjerne din mening i kommentarfeltet!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.