Aktivitet og trening

Tour de Frøya, here I come!!

For 2 uker siden, tegnet jeg medlemskap hos SPENST her i Stjørdal. Jeg er fullstendig utrent, og starter på bar bakke. Egentlig skulle jeg hatt PT time i forrige uke, men måtte avlyse på grunn av sykt barn. Nå er vi endelig ferdig med vannkoppene. Alle 6 har hatt det.

PT timen jeg måtte utsette, hadde jeg derfor i går. Jeg hadde bestemt meg for å ha et mål med treningen i vinter og frem mot sommeren. Jeg ville delta på et løp eller ritt. Jeg ville ha noe å strekke meg mot. Jeg hadde vurdert flere muligheter, og hadde ikke bestemt meg ennå mens jeg kjørte ned til PT timen min.

Bildet er lånt fra Helsenorge.no

Så ble det til at jeg bare bestemte meg der og da: Jeg skal sykle Tour de Frøya! Utfordringene er mange. Jeg er totalt utrent, jeg har ikke vært på en sykkel siste 3 årene og den siste sykkelen min var en «kjærringsykkel» med kurv og ballongdekk. Sykkelen min har jeg solgt. Jeg har altså ikke sykkel engang! Nå må jeg komme i gang med treningen, og få kjøpt meg sykkel. Håper snø forsvinner tidlig i år!

Nå er det offisielt, jeg skal sykle tour de Frøya 25. Mai. Følg med på hvordan jeg skal prøve å komme i form til det. Akkurat nå er jeg litt usikker på om dette har vært det lureste jeg har gjort… men nå har jeg sakt det, så nå må jeg bare føle opp.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.