Kjøkkentegningene avsløres

Jeg har vært litt tilbakeholden med å dele så mye om hvordan kjøkkenet skal bli. I dag har jeg tenkt å dele endel av hemmelighetene med dere. Her får du se litt mer av hvordan kjøkkenet skal bli. Bildene jeg deler i dette innlegget er bilder av utskriften vi fikk hos Røskaft. Beklager at jeg ikke har bedre bilder enn dette foreløbig.

Gleder meg veldig til det er ferdig!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.